Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Segueix l’activitat a la Faberllull mentre es renova el lloc web

Faberllull és una xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats amb seus a Olot (Catalunya) i a La Massana (Andorra).

Faberllull és una xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats amb seus a Olot (Catalunya) i a La Massana (Andorra), gestionada per l'Institut Ramon Llull en col·laboració amb l'Ajuntament d'Olot i el Govern d'Andorra.

Es tracta d'uns espais on professionals del món de les arts, les ciències o les humanitats (escriptors, traductors, artistes de diverses disciplines, estudiosos, científics, etc.) venen a treballar en el seu projecte durant uns dies, en el marc d’una de les estades temàtiques programades al llarg de l’any, o bé per mitjà d’una sol·licitud directament.

En aquests moments hi ha dues crides obertes:

Els interessats en qualsevol de les estades poden consultar tota la informació a l’apartat Candidats del nou lloc web que s’acaba de publicar.

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.