Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Jornada de Màrqueting digital per a les indústries culturals en temps de la Covid-19

Els dies 16 i 24 de novembre

En dues sessions, els dies 16 de novembre, de 10 a 14 h i el 24 de novembre, de 10 a 13 h, l’emprenedora Emma Llensa ofereix un curs dirigit als professionals de les indústries culturals i creatives.
 
L’objectiu del curs és que els alumnes puguin dissenyar una estratègia de màrqueting digital dins el context d’aquesta situació excepcional que estem vivint, a causa de la crisi sanitària. Els continguts de la formació van dirigits a facilitar que els assistents puguin realitzar els exercicis de manera autònoma per així, al final del curs, dissenyar la seva pròpia estratègia de màrqueting. 

Emma Llensa és emprenedora des de l'any 2009. Va fundar una editorial, Atem Books i el 2011 va crear Ubicuo Studio, una startup de creació d'apps culturals amb repercussió internacional. Tres anys més tard, va obrir una escola online per on van passar més de 600 alumnes en 2 anys. A partir de 2015 s'estableix com a consultora de màrqueting digital, especialitzada en disseny i creació d'embuts de vendes amb l'objectiu d'aconseguir leads qualificats i vendes. També és CEO de l’agència de màrqueting digital Funnels&Co.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de sensibilització, dinamització i conscienciació sobre gestió empresarial dirigit al sector professional de les indústries culturals i creatives i dinamitzat per professionals i/o formadors vinculats directament amb el sector. #ProfessionalsICC
 
Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.