Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Nova aplicació gratuïta per pagar les zones blaves i verdes de Girona des del mòbil

Ja està disponible a Girona una aplicació gratuïta anomenada e-park, a través de la qual es pot fer efectiu el pagament del tiquet de les zones blaves i verdes de Girona.

Girona ha posat en funcionament una aplicació per a dispositius mòbils des de la qual es podrà pagar la zona blava i la zona verda d'aparcament de la ciutat. Des d'avui, els usuaris tindran a la seva disposició l'eina gratuïta e-park, a través de la qual podran fer efectiu el pagament del tiquet i el podran renovar sense necessitat de desplaçar-se físicament al lloc on tenen estacionat el vehicle.

Es tracta d'una "nova tecnologia" que fa un pas més en "l'aposta de Girona per la ciutat intel·ligent" i que s'afegeix a altres iniciatives d'integració de les noves tecnologies en el transport, com la informació en temps real de l'hora d'arribada dels autobusos urbans a través de l'aplicació Girona App.

L'app, gestionada pel Grup Setex, permet realitzar totes les funcions pròpies dels parquímetres convencionals mitjançant el mòbil. Amb el nou sistema, que s'afegeix al pagament amb monedes i amb targeta bancària existents fins ara, es podrà ampliar el temps d'estacionament sense tornar al cotxe, anul·lar denúncies des del telèfon mòbil i sol·licitar un comprovant. A més, "e-park" envia un recordatori 10 minuts abans d'expirar el temps d'estacionament autoritzat.

L'aplicació permet que qualsevol usuari pugui posar a la disposició dels altres el seu tiquet amb el temps sobrant. D'aquesta forma tenen la possibilitat d'estacionar pel període de temps restant sense haver de pagar. Es tracta d'una opció molt ben valorada pels usuaris d'altres ciutats on s'ha implantat el sistema, a les quals més de 10.000 usuaris han pogut estacionar gratis fins avui.

Els usuaris d'e-park només necessiten tenir vinculada la seva targeta bancària a l'aplicació mòbil per realitzar el pagament de l'estacionament, sense necessitat de recarregar saldo com passa a la resta de ciutats on funciona el sistema. L'usuari rebrà periòdicament els càrrecs agrupats dels seus estacionaments. L'app ofereix a autònoms i pimes la possibilitat de donar d'alta tantes matrícules com vulguin així com també de controlar la despesa de tots els vehicles amb un mateix usuari.

L'aplicació és gratuïta i està disponible a totes les plataformes mòbils. L'eina e-park compta amb més de 350.000 usuaris i està present a Madrid, Marbella, Santiago de Compostel·la, Santander, Còrdova, Granada i Almuñécar.

e-Park
Zona verda i Zona Blava
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.