Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Taller del projecte escènic i expositiu: Més lloc per a la fosca

Referència402 (codi 1589)
Nivell
  • ESO (segon cicle)
  • ESPO
Temàtica
  • Arts plàstiques
  • Música
  • Teatre

Aquest taller està vinculat a "Més lloc per a la fosca", un projecte cultural transversal basat en la novel·la "Solitud", de Ví­ctor Català. El taller està dissenyat per estimular el pensament crític i la creativitat des de la perspectiva de les pràctiques de diverses arts, agafant el llegat literari i el cançoner català com a punt de partida. El taller parteix del material de l'espectacle "Més lloc per a la fosca" i de l'exposició homònima que s'estrenaran a Girona la primavera de 2023. Es tracta d'una doble sessió: una matinal que es desenvoluparà, en una primera part, al Saló de descans del Teatre Municipal i, en una segona part, al Bòlit-Centre d'Art Contemporani de Girona. Al Teatre s'interpretaran alguns fragments clau de l'espectacle electrònic d'arrel, intercalats amb reflexions i treball participatiu. Al Bòlit (Capella de Sant Nicolau) es farà una visita guiada amb la comissària.

 

Objectius

  • Fer èmfasi en la contemporaneïtat, tant de l'imaginari estàtic com del discurs, de Víctor Català /Caterina Albert i descobrir la seva faceta d'artista visual. Despertar la curiositat per diverses arts i estimular la creativitat. Reflexionar sobre el nostre relat social de la natura i la seva relació amb la crisi ecològica. Fer palesa la importància de les construccions culturals i la capacitat que tenim per incidir-hi i canviar-les.

A qui s'adreça: Segon cicle d'Educació Secundària Obligatòria i batxillerat

Calendari: 18 i 19 de maig de 2023, a les 11 h

Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Teatre Municipal - Plaça del Vi, 1 Girona. Com arribar-hi: L1 i L9

Preu: 6,50 € / alumne

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.

Més informació: Teatre Municipal de Girona. www.girona.cat/teatremunicipal teatremunicipal@ajgirona.cat tel. 972 419 462

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Teatre Municipal i Bòlit. Centre d'Art Contemporani