Header: Oficina Municipal d'Habitatge (OMH)

Oficina Municipal d'Habitatge (OMH)

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament obre la convocatòria de les beques d’ajuda a l’allotjament universitari a Girona i Barcelona per al curs 2024-25

Les sol·licituds es podran presentar del 30 de maig al 12 de juny del 2024

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de beques d’ajuda a l’allotjament universitari a les residències d’estudiants de Girona i Barcelona de l’empresa SIRESA Campus. Els ajuts cobreixen part de les despeses de l’allotjament durant el període acadèmic del curs 2024-2025 i es podran sol·licitar a partir de demà, 30 de maig, fins al 12 de juny del 2024.

L’objectiu és facilitar l’accés a l’habitatge a l’alumnat universitari i ajudar a la construcció dels seus itineraris acadèmics i professionals. Concretament, s’ofereixen dues beques per a l’allotjament universitari a la residència de Girona de la qual SIRESA és titular d’una concessió administrativa per a la seva explotació i tres beques per la residència que l’empresa gestiona al centre de Barcelona.

Els requisits que han de complir els i les sol·licitants, així com informació més específica de la convocatòria, es pot consultar a través del web de l’Ajuntament de Girona o bé contactant amb L’Estació Espai Jove. 

Tornar