Header: La Marfà

La Marfà

Residències internacionals 2021-2022 grups | La Marfà

Residències internacionals 2021-2022

Toasaves Ensemble

Tristan Driessens, Raphaël De Cock, Harald Bauweraerts, Emre Gültekin, Miriam Encinas

Basat en l'esperit de l'artista flamenc Wannes Van de Velde, els integrants de Toasaves Ensemble porten l'oient pels diferents ports del continent europeu. Des del repertori popular de Wannes, Toasaves viatja entre la música antiga (trecento, polifonia flamenca, música sefardita) i la música modal (Grècia, Turquia, Afganistan). Una cruïlla de trobada de cultures que va mostrant un diàleg a través dels instruments característics de cada tradició i les seves músiques.

Amb el suport de: Institut Ramon Llull

Irene Reig & Benjamin Sanz Quartet

Irene Reig, Benjamin Sanz, Alba Pujals, Yoni Zelnick

Irene Reig i Benjamin Sanz es van conèixer musicalment el 2019, fent un concert a trio a París amb el contrabaixista Yoni Zelnik, durant l'intercanvi internacional MiRRA entre Catalunya i París. Arrel d'aquesta experiència decideixen crear un grup i conviden la trombonista Alba Pujals a unir-se a la formació. La seva música, coescrita per Irene, Benjamin i Alba i té les seves arrels en el bebop, el blues i el jazz, des dels seus orígens fins a l'actualitat. 

Amb el suport de: Institut Ramon Llull

Lucas Martínez Project

Lucas Martínez, Ashton Sellars, Roger Santacana, Giuseppe Campisi, Lluís Naval

Projecte creat a Amsterdam el 2016 on els components del grup residien i estudiaven. Durant aquests cinc anys el projecte ha desenvolupat un so personal que reflecteix les arrels de cada component del grup. La seva música, principalment composicions originals, és un lloc de trobada entre complexitat, liricisme, free i interacció.

Amb el suport de: Institut Ramon Llull