Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Orquestra resident (modalitat D) | La Marfà

Orquestra resident

En el marc del Programa de suport a la creació de La Marfà. Modalitat D

Girona Jazz Project Big Band

Convocatòria 2022 tancada - Pel trienni 2023-2025

El termini de presentació de sol·licituds va ser del 24 d'octubre al 14 de novembre de 2022.

Ja s'ha publicat a l'e-tauler la resolució definitiva de la convocatòria.

El Programa d’Orquestra resident consisteix en l’acollida d’una formació orquestral de música moderna que rep suport econòmic per realitzar, durant els anys 2023 a 2025, un projecte de creació i residència a La Marfà. La residència passa per convertir La Marfà en l’espai d’assaig i creació dels diferents programes anuals que la formació desenvolupi.

Girona Jazz Project Big Band, l’orquestra resident de La Marfà del 2023-2025

Girona Jazz Project és una big band amb gairebé 15 anys de trajectòria, dedicada a crear projectes de qualitat en l’àmbit del jazz i les músiques improvisades. Destaquen les seves col·laboracions amb artistes de nivell mundial com Maceo Parker, Bob Mintzer, Electrodeluxe, Perico Sambeat o Guillermo Klein, o el treball fet amb d’altres artistes locals com Adrià Puntí, acostant el jazz a la cançó d’autor. 

Una formació 100% gironina i transversal en les edats dels seus integrants, actualment dirigida pel prestigiós saxofonista i compositor valencià Ramon Cardo, i oberta també a la direcció d’artistes convidats per a treballar produccions concretes.

Vídeo: Orquestra resident (vídeo) | La Marfà