Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Fondeja en la música - La Marfà

Fondejar en la música - La Marfà

Nou cicle de formació musical

La Marfà presenta un nou cicle de formació musical anomenat “Fondejar en la música”. 

El verb fondejar sol remetre al llenguatge marí, a ancorar una embarcació. Però és també sinònim de buscar, explorar, regirar, escorcollar... Aquest cicle proposa una mirada al voltant de la creació i l'experimentació sonora i la recerca de nous llenguatges musicals, a partir de tres sessions portades a terme per músics vinculats al Programa de suport a la creació de La Marfà.

El cicle arrancarà el proper dijous 22 de febrer amb la sessió “Les possibilitats creatives de l’hiperorgue” de la mà del pianista i compositor Carles Viarnès, on ens explicarà l’evolució de l’orgue fins a l’actualitat, el funcionament tècnic de l’hiperorgue i les possibilitats i limitacions que s’ha trobat a l’hora de crear i gravar el seu disc Hyper_O.

La segona sessió del cicle tindrà lloc el dijous 25 d’abril, i la portarà a terme la percussionista, compositora i improvisadora, Núria Andorrà. A partir de la sessió “La creació interdisciplinària i l’aplicació de la IA en aquest camp”, explicarà des de la pràctica artística quines són les eines que utilitza per crear espectacles interdisciplinaris, parlarà d’estratègies d'interacció amb eines d'intel·ligència artificial en el context d'una producció artística interdisciplinària, així com de la captació de gest (amb sensors i visió per computador). 

I la darrera sessió del cicle tindrà a lloc el dimecres 15 de maig, de la mà de l’artista multidisciplinari i compositor Xavi Lloses, que sota el suggerent títol “Músiques periLloses” ens explicarà les troballes, projectes i experiències del seu recorregut per l’extraradi de la música. 

Totes les sessions del cicle són gratuïtes. 

Fondejar en la música (agenda) | La Marfà

Sessions del cicle