Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

L'equipament (edifici / espais) | Espai Marfà

L'equipament

La Marfà és un equipament cultural creat a partir de la rehabilitació d’una antiga fàbrica tèxtil, la fàbrica de filats de cotó Marfà de Santa Eugènia de Ter, documentada a partir de l’any 1819 i que fou la primera fàbrica tèxtil instal·lada a Girona i rodalies.

Amb les tasques de rehabilitació de l’edifici, la nau principal de la fàbrica es converteix en un nou equipament municipal que manté la seva imatge i estructura industrial. L’equipament s’articula en tres plantes amb 2.700 m2 construïts i aplega diferents serveis culturals com el centre de creació musical i els bucs d’assaig, la Biblioteca Salvador Allende i espais vinculats al Centre Cívic Santa Eugènia.

Cessió d’espais

La Marfà ofereix la possibilitat d'utilitzar els seus espais, amb  la sol·licitud prèvia de cessió i segons les condicions d'ús establertes. Es recomana contactar  amb l'equip responsable del servei o equipament.

L'equipament (edifici / espais) - Planta baixa | Espai Marfà

Planta baixa

Vestíbul - Cafeteria

És l'espai d'entrada a l’equipament, a la planta baixa. Amb servei de cafeteria i equipat amb taules i cadires. Està previst com a punt de trobada.

Sala d'actes

Sala polivalent per a usos culturals i cívics situada a la planta baixa. Es troba en un edifici exterior amb accés independent però articulat amb el vestíbul d’entrada a l’edifici principal. La sala d’actes està equipada amb un entarimat de 30 m2 i un equip de so i d’il·luminació aptes per acollir actuacions musicals i escèniques de petit format. També disposa d’un equip de so apte per a xerrades i conferències, un projector de vídeo i una pantalla de projeccions. Podeu consultar el material tècnic disponible aquí.

CAPACITAT: 100 persones (amb cadires) / 150 (a peu dret).

L'equipament (edifici / espais) - 1a Planta | Espai Marfà

1a planta

Aules multimèdia

Són quatre aules situades a la primera planta que acullen els cursos i les activitats formatives d’EUMES - Escola de Música Avançada i So de Girona. Les aules disposen de l'equipament informàtic, el material tècnic i el programari necessaris per a la producció musical.

Sala de reunions

Sala de reunions situada a la primera planta, adequada per a reunions de petit format i espai de treball. Amb pissarra i possibilitat de disposar de projector de vídeo.

CAPACITAT: 15 persones

Gestionada pel Centre Cívic Santa Eugènia

Despatx d'entitats

Espai de treball situat a la primera planta destinat a entitats i col·lectius.

Portal municipal d'entitats de Girona www.girona.cat/entitats

Gestionada pel Centre Cívic Santa Eugènia

Taller de manualitats

Aula situada a la primera planta equipada amb pica per poder-hi portar a terme activitats manuals diverses.

Gestionada pel Centre Cívic Santa Eugènia

L'equipament (edifici / espais) - 2a Planta | Espai Marfà

2a planta

Bucs d'assaig

Ubicats a la segona planta, hi ha vuit bucs d'assaig per a la pràctica i la creació musical, dotats amb un equipament bàsic d'instruments i material tècnic, que se cedeixen en règim de lloguer. Els bucs d'assaig tenen entre 12 m2 i 31 m2 de superfície amb una capacitat de 3 a 15 persones en funció de cada espai.

Tots els bucs disposen d'un equip de veus. A més, hi ha cinc bucs equipats amb back line per a projectes de música rock, jazz i derivats, i un buc equipat per a projectes de hip-hop i música electrònica. Hi ha 20 armariets previstos com a sistema de dipòsit i magatzem d'instruments per als usuaris del servei i dos ascensors/muntacàrregues per accedir a la segona planta.

Podeu consultar el material tècnic disponible aquí.
Més informació a www.girona.cat/bucslamarfa

Estudi de gravació

Estudi de gravació plantejat com a un servei complementari a l'activitat dels bucs d'assaig i per fer-hi activitats formatives. Consta d'un control d'estudi, que també es fa servir d'aula, i dues cabines d'enregistrament.

Podeu consultar el material tècnic disponible aquí.

Sala d'activitats físiques

Espai ubicat al segon pis de l'edifici, per a la realització d'activitats esportives i corporals. La sala està equipada amb paviment de parquet, espatlleres i un mirall de grans dimensions. Hi ha dos vestidors amb lavabos, armariets i dutxes.

Gestionada pel Centre Cívic Santa Eugènia