Header: La Marfà

La Marfà

Residències internacionals 2020-2021 grups | La Marfà

Residències internacionals 2020-2021

Eclosió

Olivier Jambois, Gregory Sallet i Jim Black

El projecte Eclosió reuneix Olivier Jambois, guitarrista francès resident a Barcelona fa 14 anys i Gregory Sallet, saxofonista francès resident a Lyon. Junts, han fet molta trajectòria musical tocant en diferents projectes i han guanyat el prestigiós concurs Jazz à Vienne. En aquest nou projecte impulsat per Jambois conviden al reconegut i talentós bateria nord-americà Jim Black.

Aquesta formació a trio sense baix és un format original i poc freqüent, propici al risc, la invenció i la sorpresa.

Ayna Veer

Aydin Esen, Vernau Mier, Nadav Erlich i Eric Valle

Ayna Veer és un projecte que busca la connexió del jazz i les músiques improvisades amb la fusió i l’electrònica. Amb músics de Turquia, Israel i Catalunya, Ayna Veer publicarà el seu primer treball al gener de 2021. Hi destaca la presència d’Aydin Esen, pianista prodigiós de reconeixement internacional, que ha treballat amb gegants del jazz com Gary Burton, Dave Liebman o Pat Metheny.

Ayna Veer és un viatge musical a l’espai exterior. No saps què trobaràs ni quina és la destinació final, i predir-ne la lògica serà complicat. Tot i així, tot pren forma d’una manera natural - així que només cal gaudir del viatge.

Suona Meets Gralla

Chang Ya-yuan, Tseng Chien-Yun, Carles Marigó i Manu Sabaté

Suona i gralla: dos instruments de canya doble, cònics i pensats per tocar al carrer en ambients festius. Actualment ambdós instruments han evolucionat per sortir dels contextos tradicionals i trobar nous espais sonors.

Quatre joves músics que no creuen en les fronteres estilístiques, lingüístiques o polítiques i que volen explorar la música, lliure i franca, es troben en aquest projecte singular. 10.000 km de distància i dues canyes en comú… Tot això és Suona meets gralla.

Amb la col·laboració de: La Marfà – Centre de Creació Musical // Fira Mediterrània de Manresa // Casa Àsia // Le Silo // Conservatori de Perpinyà // Associació cultural Hautbois Rivatges  // Centre Artesà Tradicionàrius // Govern de Taiwan