Header: La Marfà

La Marfà

Residències internacionals (modalitat C) | La Marfà

Residències internacionals

En el marc del Programa de suport a la creació de La Marfà. Modalitat C

Ayna Veer

Convocatòria 2022 tancada

Publicat a l'e-tauler la resolució definitiva de la convocatòria 2022.

El termini de presentació de sol·licituds va ser del 26 abril al 16 maig de 2022.

Amb la voluntat de facilitar la internacionalització dels artistes catalans, La Marfà disposa d’un programa de Residències internacionals de creació musical. Aquests ajuts, en format de beques, estan destinats a nous projectes que suposin la col·laboració entre músics que resideixen a diferents regions o països. S’accepten propostes inèdites de qualsevol estil de música, projectes que impliquen mobilitat artística i que necessiten desenvolupar un procés creatiu internacional en format de residència.

La beca consisteix en la cessió d’espais de treball i en un ajut per finançar una estada de creació de cinc dies de durada a La Marfà - Centre de Creació Musical. A partir de l’import atorgat, els beneficiaris seran els responsables de coordinar els detalls de la residència, com ara desplaçaments, allotjament, manutenció, etc... Les dates de la residència es decidiran de mutu acord amb els responsables de La Marfà - Centre de Creació Musical en funció del calendari d’activitats del centre.

Històric d'edicions (títol) Coproduccions | La Marfà

Històric d'edicions:

Menú de navegació

Residències internacionals 2019 prova pilot | La Marfà

Prova Pilot 2029

Trio Prats / Su / Chojnacki

Entre els dies 21 i 25 d’octubre de 2019 va tenir lloc una primera residència internacional, com a prova pilot d’aquest projecte, a càrrec del Trio Yuhan Su (Taiwan) / Zbigniew Chojnacki (Polònia) / Ramon Prats (Catalunya). Liderats per baterista banyolí Ramon Prats, aquest inusual trio de bateria, vibràfon i acordió presenta un projecte de creació internacional pels terrenys de l’experimentació i el jazz contemporani. El projecte compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, el Mercat de Música Viva de Vic, el Taipei Cultural Centre de Nova York i la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i l’Auditori de Girona.