Header: La Marfà

La Marfà

Residències internacionals (modalitat C) | La Marfà

Residències internacionals

En el marc del Programa de suport a la creació de La Marfà. Modalitat C

Ayna Veer

Convocatòria 2022 tancada

Publicat a l'e-tauler la resolució definitiva de la convocatòria 2022.

El termini de presentació de sol·licituds va ser del 26 abril al 16 maig de 2022.

Amb la voluntat de facilitar la internacionalització dels artistes catalans, La Marfà disposa d’un programa de Residències internacionals de creació musical. Aquests ajuts, en format de beques, estan destinats a nous projectes que suposin la col·laboració entre músics que resideixen a diferents regions o països. S’accepten propostes inèdites de qualsevol estil de música, projectes que impliquen mobilitat artística i que necessiten desenvolupar un procés creatiu internacional en format de residència.

La beca consisteix en la cessió d’espais de treball i en un ajut per finançar una estada de creació de cinc dies de durada a La Marfà - Centre de Creació Musical. A partir de l’import atorgat, els beneficiaris seran els responsables de coordinar els detalls de la residència, com ara desplaçaments, allotjament, manutenció, etc... Les dates de la residència es decidiran de mutu acord amb els responsables de La Marfà - Centre de Creació Musical en funció del calendari d’activitats del centre.

Històric d'edicions (títol) Coproduccions | La Marfà

Històric d'edicions:

Menú de navegació

Residències internacionals 2021-2022 grups | La Marfà

Residències internacionals 2021-2022

Toasaves Ensemble

Tristan Driessens, Raphaël De Cock, Harald Bauweraerts, Emre Gültekin, Miriam Encinas

Basat en l'esperit de l'artista flamenc Wannes Van de Velde, els integrants de Toasaves Ensemble porten l'oient pels diferents ports del continent europeu. Des del repertori popular de Wannes, Toasaves viatja entre la música antiga (trecento, polifonia flamenca, música sefardita) i la música modal (Grècia, Turquia, Afganistan). Una cruïlla de trobada de cultures que va mostrant un diàleg a través dels instruments característics de cada tradició i les seves músiques.

Amb el suport de: Institut Ramon Llull

Irene Reig & Benjamin Sanz Quartet

Irene Reig, Benjamin Sanz, Alba Pujals, Yoni Zelnick

Irene Reig i Benjamin Sanz es van conèixer musicalment el 2019, fent un concert a trio a París amb el contrabaixista Yoni Zelnik, durant l'intercanvi internacional MiRRA entre Catalunya i París. Arrel d'aquesta experiència decideixen crear un grup i conviden la trombonista Alba Pujals a unir-se a la formació. La seva música, coescrita per Irene, Benjamin i Alba i té les seves arrels en el bebop, el blues i el jazz, des dels seus orígens fins a l'actualitat. 

Amb el suport de: Institut Ramon Llull

Lucas Martínez Project

Lucas Martínez, Ashton Sellars, Roger Santacana, Giuseppe Campisi, Lluís Naval

Projecte creat a Amsterdam el 2016 on els components del grup residien i estudiaven. Durant aquests cinc anys el projecte ha desenvolupat un so personal que reflecteix les arrels de cada component del grup. La seva música, principalment composicions originals, és un lloc de trobada entre complexitat, liricisme, free i interacció.

Amb el suport de: Institut Ramon Llull