Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Títol - Centre Cívic Santa Eugènia

Centre Cívic Santa Eugènia

Cursos i tallers | Centre Cívic Santa Eugènia

Cursos i tallers 2021-2022

Preinscripcions de l'1 al 15 de setembre 2021

La programació de cursos i tallers d'aquest curs 2021-2022 porta per lema “Tornem als cívics” amb la voluntat de continuar enxarxant i fent barri amb les entitats i serveis de Santa Eugènia i de Can Gibert del Pla i amb la incorporació de noves mirades i noves associacions involucrades.

Una programació que es portarà a terme al Centre Cívic Santa Eugènia (amb les aules de l’Espai Marfà), a l’Espai Cívic de Santa Eugènia i a l’Espai Cívic de Can Gibert. Tots ells, equipaments ja referents al territori.

Per a fer la preinscripció cal entrar al sistema d'inscripcions de l’Ajuntament de Girona i entrar amb el vostre usuari i contrasenya. També podeu obtenir tota la informació adreçant-vos al centre cívic de referència.

COVID-19

Amb motiu de les restriccions organitzatives derivades de la pandèmia de la COVID-19, les activitats que us proposem s’organitzaran aplicant les mesures de prevenció i seguretat. L’organització es reserva el dret de modificar o suspendre alguna de les activitats per causes de força major.

Agenda Tota | Cursos i tallers | Centre Cívic Santa Eugènia

I a més a més... els monogràfics