Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Guàrdies de barri | Xarxa de centres cívics

Guàrdies de barri

La tasca diària del guàrdia de barri consisteix a fer patrullatge preventiu en el sector assignat. Aquest patrullatge, a diferència de la resta de patrulles de la Policia Municipal, està orientat a la proximitat i al contacte directe amb la ciutadania. La finalitat d’aquests contactes, establerts de forma sistemàtica amb els comerços i botigues de la zona, així com amb els ciutadans, serveixen perquè la policia es pugui anticipar als conflictes o problemes veïnals que alterin la pau ciutadana. Al mateix temps són un recurs molt necessari per a la policia ja que a partir dels informes que fan els guàrdies de barri els diferents departaments policials poden extreure informació molt valuosa per a la tasca policial.

L’agent de barri és qui rep habitualment les queixes del ciutadà, bé en el moment en què es produeix una trucada d’emergència, si està en el seu horari de servei, o bé a posteriori quan la queixa la reben altres patrulles operatives o el Centre de Coordinació Policial (CECOP).

Altra via d’entrada de queixes, suggeriments i informació en general, utilitzada pel guàrdia de barri és la relació directa de treball i complementarietat amb els agents cívics.