Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Mmm’agrada molt la música | Projectes | Xarxa de centres cívics

Mmm’agrada molt la música

El projecte Mmm’agrada molt la música Girona és un proposta d’escenaris musicals oberts que té com a objectius potenciar artistes emergents del territori de L’Esquerra del Ter i de la ciutat, per una banda, i acostar a la població la cultura des d’una perspectiva de proximitat.

Entenem els escenaris oberts com un espai on les persones creadores no professionals poden posar en valor la seva obra en un context proper sense perdre de vista la qualitat. Plantegem un espai on hi ha una proposta central complementada amb la possibilitat de micro obert o de jam session posterior per posar en valor intèrprets més novells oferint un entorn de qualitat i acompanyament on desenvolupar les seves primeres posades en escena amb públic.

Tanmateix per nosaltres també és important tenir en compte la exclusió en tots els seus termes tant a dalt com a baix de l’escenari.

 

Adreçat: En primer lloc a tots els veïns i veïnes de l’esquerra del Ter i en segon lloc totes aquelles persones d'arreu de la ciutat que tinguin inquietuds i vulguin participar-hi. Les activitats són intergeneracionals i inclusives.
Periodicitat: Anual
Entitats impulsores: Associació MMM Agrada-Cultura Natura Inclusió i Centre Cívic Ter