Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Xarxes: Centres cívics

Ruta de navegació

La Incòmoda | Projectes | Xarxa de centres cívics

La Incòmoda

Projecte d'arts i transformació social al barri de Sant Narcís

El projecte de La Incòmoda és un projecte on participen diverses entitats i serveis del barri de Sant Narcís, i persones a títol individual  que té per objectiu posar en relació les arts i la paraula per potenciar la reflexió social, el treball col·lectiu  i la transformació social al voltant de qüestions socials al barri de Sant Narcís de Girona.

Les arts són una eina de comunicació, de relació amb el món i de transformació social. Entenent l’art i la cultura com a béns comuns, allò que ens fa formar part de quelcom col·lectiu, que ens acosta i ens fa reflexionar, construir i desconstruir. 

La proposta de La Incòmoda consisteix a abordar temàtiques socials i polítiques presents a la societat i al barri que són invisibilitzades, que formen part de la perifèria de l'hegemonia blanca-normativa-funcional-productiva, amb necessitats, realitats i potencialitats menystingudes o que són tabú. 

Com funcionem?

Per fer-ho es creen espais de treball col·lectius amb entitats, associacions i persones a títol individual interessades o properes a la temàtica i treballar-les conjuntament. En aquests espais de treball es dissenya de forma conjunta i horitzontal les qüestions que es volen tractar de la temàtica que s’ha escollit i de quina manera (grups de treball, tallers artístics, taules rodones...). Durant l’any es van fent trobades i activitats obertes a tothom o bé internes per les/els membres de la comissió de La Incòmoda de l’edició present. El treball conjunt finalitza amb un Cicle obert d’arts i debats per acostar tota la reflexió i formació generada a la resta de població del barri.
 

Adreçat: Tothom que tingui interès del barri de Sant Narcís o que tingui vincle amb el barri, o amb les temàtiques que treballem.
Entitats impulsores: Associació Cultural la Volta, Associació Veïns Sant Narcís, SBAS Sant Narcís i Centre Cívic Sant Narcís.