Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Xarxes: Centres cívics

Ruta de navegació

Projecte SOS | Projectes | Xarxa de centres cívics

Projecte SOS

Recorregut immersiu-cartografia sonora

Vols fer un recorregut immersiu sonor pel Barri Vell de Girona? El recorregut es farà a través de les veus i experiències dels seus propis habitants que ens explicaran l’evolució del barri i com ha estat colpit per la gentrificació.

El projecte SOS (Subjecte d’Obsolescència Silent) és una iniciativa artística comunitària que busca ampliar la riquesa del paisatge sonor del Barri Vell de Girona mitjançant estratègies de visibilització i preservació sostenible del seu patrimoni. Es posa èmfasi en la importància de conservar l’heterogeneïtat de la comunitat de veïns i veïnes que s’està veient afectada per processos de substitució veïnals causats per la gentrificació. En aquest sentit, es vol involucrar i donar veu a la comunitat local, així com compartir les conseqüències i possibles solucions sobre els processos d’aquest fenomen creixent i la importància de la preservació de la identitat de Barri.

Projecte artístic comunitari realitzat conjuntament amb: el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri Vell, la Plataforma Més barri menys pisos turístics, PAH del Gironès i veïns i veïnes del Barri Vell.

 

Més informació