Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Xarxes: Centres cívics

Ruta de navegació

Destil·lant dansa | Centres Cívics

Destil·lant dansa

Destil·lant Dansa és un projecte impulsat pel Centre Cívic Pont Major amb la complicitat de les escoles de Dansa vinculades al Centre. Amb la convicció que la dansa pot ser i ha de ser un instrument a l’abast de tothom, Destil·lant Dansa és una proposta escènica tant de professionals com d’aprenents.

Després d’un període d’inactivitat, el projecte torna a arrancar amb força l'any 2022 amb l’impuls de la direcció del Centre Cívic i de Noemí Osorio, directora artística del projecte.

Aquesta proposta renovada s’adreça a l’alumnat de centres de dansa i grups de ballarins amateurs de la ciutat de Girona i de la província perquè mostrin, al públic interessat per la dansa, els seus treballs i creacions versàtils pel que fa a estils i l’espectacle finalitza amb l’actuació amb professionals de la dansa i el ball. 

Durant la primavera, es realitzaran quatre jornades amb la idea que aquestes siguin temàtiques. Cada jornada tindrà una durada aproximada d’una hora i hi participaran dues escoles de dansa o grups de dansa amateurs, i, un tancament realitzat per una companyia, artista emergent o professional de dansa, a vegades amb música en viu en escena.

Amb Destil·lant Dansa, a més a més de visibilitzar i valorar el treball de les escoles de dansa locals i dels grups de dansa amateurs. Volem incentivar l’educació artística, la creació, la difusió i el coneixement de la dansa tot posant en contacte escoles i grups amb professionals de la dansa.
L’entrada és gratuïta i es reservarà un nombre d’entrades per a públic procedent de les escoles i/o grups amateurs participants que determinarem en cada actuació. La resta d’entrades restaran obertes al públic fins a omplir l’aforament. El costum també vol que, després dels espectacles, hi hagi un moment d’esbarjo on públic, alumnes i professionals comparteixen experiències o fins i tot, l’escenari de la sala d’actes del centre cívic.

 

Adreçat: a tots els públics
Periodicitat: mensual (de març a juny)
Entitats impulsores: Centre Cívic Pont Major Col·labora: Noemí Osorio (Direcció artística)

Destil·lant Dansa | Centre cívic Pont Major

Agenda