Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Xarxes: Centres cívics

Ruta de navegació

Pòdcast: Els quatre rius | Xarxa de centres cívics

La Xarxa de Centres Cívics a Els quatre rius de Girona FM

Cicle de pòdcast de les diferents seccions de la Xarxa de Centres Cívics a Girona FM

Antoni Sureda de l'Assocaició de Veïnes i Veïns del barri de Pla de Palau Sant Pau ens presenta els actes de la Festa Major del Barri

Un cop al mes la Xarxa de Centres Cívic de Girona participa, amb una secció especial, en el programa "Els quatre rius" de Girona FM. En aquesta secció, d'una durada de 20 minuts, donem veu a les diferents entitats dels barris de Girona perquè ens expliquin què es cou en els diferents territoris de la ciutat i en especial interès a totes aquelles activitats i projectes comunitaris de la ciutat. Una secció que s'emet en directa un dijous al mes de 10.30 a 10.50 h i que sempre podeu recuperar a la nostra web.

30/05/2024 - 5è Pòdcast

Nova participació de la Xarxa de Centres Cívics al programa "Els 4 rius" de Girona FM. En aquesta ocasió l'Antoni Sureda de l'Assocaició de Veïnes i Veïns del barri de Pla de Palau Sant Pau ens va presentar tots els actes de la Festa Major del Barri que tindrà lloc del 25 al 28 de juny.

Per altra banda, la Montse Pujol, directora del Centre Cívic Pla de Palau ens presenta la programació d'estiu de la Xarxa de Centres Cívics destacant alguna activitat de cada barri de la ciutat. 

Pòdcast

04/04/2024 - 4t Pòdcast

A la secció d'aquest mes de la Xarxa de Centres Cívics a "Els 4 rius" de Girona FM, hem parlat dels diferents actes que es duen a terme en el marc del Dia Internacional del Poble Gitano. La Nico, tot un referent com a activista i promotora escolar en el territori i a la ciutat, ens ha explicat els diferents actes i, sobretot, hem quedat meravellats al descobrir la seva tasca i els orígens de molts símbols de l'ètnia gitana, com el seu himne i la seva bandera.

Pòdcast

28/02/2024 - 3r Pòdcast

A la secció d'aquest mes de la Xarxa de Centres Cívics a "Els 4 rius" de Girona FM, hem parlat dels diferents actes que les entitats de la ciutat i, sobretot, els col·lectius de dones, han programat a l'entorn del 8-M. Exposicions, activitats, tallers, i moltes altres propostes, arriben als diferents barris de la ciutat. Però posem especial interès en els col·lectius Jokkere Endam i Diverses. La Mariama i la Lobna ens parlen de tot el que fan aquests col·lectius de dones al barri de Santa Eugènia i a la ciutat.

Pòdcast

26/01/2024 - 2n Pòdcast

A la secció d'aquest mes de la Xarxa de Centres Cívics a Girona FM, hem parlat dels diferents carnestoltes que es duen a terme als barris de la ciutat. Aquesta festivitat és molt esperada en tots els barris i us expliquem les diferents rues que podeu trobar del 10 al 17 de febrer. Ens centrem, però, en el Carnestoltes del Sector Est. En Tomàs Cepas, president de l'Associació de Veïnes i Veïns de Vila-Roja, ens explica l'origen del Carnestoltes al barri i la Carme Amer, directora del Centre Cívic Onyar, ens posa al dia de tot el treball comunitari que es porta a terme en el territori.

Pòdcast

07/12/2023 - 1r Pòdcast

En aquesta primera secció es va fer una descripció de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat de Girona, es va parlar amb la Montserrat Moliner de La Volta sobre el projecte La Incòmoda de Sant Narcís i també es va parlar amb diferents entitats sobre el Parc Infantil de Nadal al Centre Cívic Ter. 

Pòdcast