Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Títol - Centre Cívic Santa Eugènia

Centre Cívic Santa Eugènia

Espais | Centre Cívic Santa Eugènia

Espais

Hall Maria Fontanet Sureda, sala d’actes i espai exposicions

El hall, a la planta baixa de Can Ninetes, és un espai de trobada amb taules i cadires, espai lúdic per famílies, infants i club d’escacs. Com espai polivalent s’utilitza també com a sala d’actes amb una capacitat màxima de 100 persones. Disposa de projector, pantalla i equip de so. Espai preparat per exposicions amb focus i sistema d’exposar adequat.

Sala polivalent C01

Ubicada a la planta baixa. És un espai polivalent ideal per a reunions, cursos formatius, espai de treball. Disposa de pantalla i projector.

Capacitat per a 40 persones.

Aula manualitats C02

Ubicada a la planta baixa. Espai polivalent ideal per taller de treballs manuals i reunions de petit format. Disposa de pica amb aigua corrent, pantalla i projector.

Capacitat per a 15 persones.

La cuina C03

Ubicada a planta baixa. Perfectament adequada per tallers de cuina i aula de formació, disposa d’un mirall perquè els alumnes puguin anar seguint el desenvolupament de la classe. Està equipada amb dues piques, cuina i forn industrial, cuina d’inducció, nevera i microones. Disposa també de pissarra, projector i pantalla.

Capacitat per a 30 persones.

Sala de cos polivalent C11

Es troba a la 1a planta. Espai enfocat a desenvolupar activitats físiques amb terra de parquet. Equipada amb mirall, projector, pantalla, pissarra i equip de so. També s’utilitza com a aula de formació i reunions.

Capacitat per a 40 persones.

Aula d'informàtica C21

Es troba a la 2a planta. Aula equipada amb 8 ordinadors per a formació i cursos d’informàtica.

La Torre de Can Ninetes C13

Es troba a la 3a planta a la torre de Can Ninetes i és un espai amb encant, tranquil i acollidor.

Capacitat per a 10 persones.

Sala Perpinyà L15

Es troba a la primera planta de l’edifici Marfà. Sala de reunions de petit format i espai de treball. Disposa de pissarra i projector.

Capacitat per a 15 persones.

Taller de manualitats L12

Es troba a la primera planta de l’edifici Marfà. Espai ideal per a taller de treballs manuals, pintura, etc. Disposa de pica amb aigua corrent i un forn professional d’alta temperatura.

Capacitat per a 20 persones.

Sala d'activitats físiques L21

Es troba a la segona planta de l’edifici Marfà. Sala preparada per a activitats físiques, esportives i de ball. La sala està equipada amb paviment de parquet, espatlleres i un mirall de grans dimensions. Hi ha dos vestidors amb lavabos, armariets i dutxes.

Capacitat per a 25 persones.

Despatx d'entitats L16

Es troba a la primera planta de l’edifici Marfà. Espai de treball i reunió de petit format destinat a entitats i col·lectius.

Capacitat per a 10 persones.