Header: La Marfà

La Marfà

Coproduccions 2021-2022 grups | La Marfà

Coproduccions 2021-2022

Mazoni

Ludwig

El projecte “Ludwig” és el nou disc i espectacle de Mazoni: deu noves cançons del músic empordanès que incorpora un nou membre “fantasma” a la seva banda, arribat del més enllà: Ludwig Van Beethoven. 

I és que l’obra del compositor alemany esquitxa tot el nou projecte de Mazoni, introduint-se a cadascuna de les cançons a base de sàmplers i referències musicals diverses. Les noves cançons de Mazoni s’han construït a partir de fragments deconstruïts i reorganitzats de l’obra del mestre, que s’integra amb naturalitat en un nou context on governa la cançó i el joc musical esdevé a la vegada repte i aventura. 

Coproducció: Bankrobber // La Marfà – Centre de Creació Musical // Auditori Teatre Espai Ter

Momi Maiga

Nio

“Nio” significa ànima en mandinka, la llengua natal del jove músic, cantant i compositor senegalès Momi Maiga. A través de les seves composicions ens transmet valors humans, com la seva família ha fet a través de la Kora de generació en generació durant segles.

Unit amb el percussionista català Aleix Tobias Sabater, Marçal Ayats al violoncel i el violinista mexicà Carlos Monfort, tres dels músics més talentosos residents a Catalunya, l’espectacle Nio esdevé màgia per a tots els sentits. 

Coproducció: La Marfà - Centre de Creació Musical // Fira Mediterrània de Manresa // Olot Cultura

Magalí Sare

Esponja

Magalí Sare, artista amb una veu i interpretació talentosa, presenta el seu segon disc com a compositora després d’un llunyà Cançons d’amor i dimonis, àlbum que va donar pas a la seva carrera en solitari i va compaginar amb la gira d’ESTÓMAC de Clara Peya. 

Decidida a fer del seu diari vàries cançons, ens mostra una mirada al passat a través de lletres, aforismes i influències musicals de l’època. El projecte compta a nivell discogràfic amb aliats internacionals com Salvador Sobral.

Coproducció: As de Guia // La Marfà – Centre de Creació Musical // Auditori de Girona

B1N0

Nou espectacle de b1n0

La nova proposta de b1n0, duet format per Malcus Codolà i Emili Bosch, gira al voltant de l'experimentació electrònica i els visuals de l'experimentació electrònica i els visuals. La utilització i control precís del sample i els sintetitzadors com a instruments principals són els pilars d'un directe que aposta per la música ballable i d’esperit festiu.

Complementen aquest treball amb un instrument visual, que és a parts iguals mal·leable amb control a temps real i que reacciona a la interpretació musical. Es crea així un sistema audiovisual propi i únic, on tot, música i visuals, es genera i es gaudeix al moment.

Coproducció: b1n0 // Mercat de Música Viva de Vic // La Marfà – Centre de Creació Musical 

Rodin Kaufmann, Azucena Momo, Maria Hein i Loís Pezet

Ficus Indica

Ficus Indica reuneix quatre joves artistes catalans, mallorquins i occitans per a una creació que proposa una relectura subtil de l’art trobadoresc, però amb contingut i forma contemporània. 

Com a origen prenen els gèneres de l’art trobadoresc clàssic, però els donen un context contemporani de cançons en occità i català. I es prenen també altres estils a l’hora de crear: chill trap, hip hop, pop experimental, poesia i dansa. Amb la mateixa exigència formal, estilística i lingüística que els trobadors d’aquella època, Ficus Indica també cerca posar en valor l’escriptura i la lectura contemporànies sobre temes universals i atemporals, com l’amor, la gelosia o la revolta.

Coproducció: Jazzamèze – Le Silo // Fira Mediterrània de Manresa // Fundació Mallorca Literària // La Marfà – Centre de Creació Musical // Institut Ramon Llull

Gemma Humet

Rere tot aquest fum

Espectacle per a la posada en escena del quart treball de Gemma Humet. Un disc produït per Jordi Casadesús i que manté l’univers sonor de Màtria, fent un pas més cap a la fusió de la música electrònica i la cançó d’autor, tenint com a punt d’unió entre aquests dos mons, la veu mediterrània, inconfusible, de Gemma Humet. 

A nivell escènic es compta amb la direcció de Guillem Albà per generar un fil conductor entre cançons, treballar l’espai escènic, la il·luminació, el cos i el moviment.

Coproducció: Speed Music Management // La Marfà – Centre de Creació Musical // L’Atlàntida – Centre d’Arts Escèniques d’Osona

Vídeo: Coproduccions 2021-2022 | La Marfà