Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Coproduccions | La Marfà

Coproduccions

Un dels reptes dels artistes és trobar acompanyament i finançament a l’hora de portar a l’escenari un nou disc, projecte o espectacle. Avui dia, l’estàndard de producció és cada vegada més alt i el públic demana que elements com la il·luminació, el moviment escènic i, fins i tot, la dramatúrgia, siguin presents de manera cuidada i treballada. 

Amb la voluntat de propiciar i recolzar aquests processos, La Marfà ha decidit obrir un programa de suport als artistes per tal de fer possible la posada en escena de nous espectacles musicals. 

Estrenem la primera temporada amb tres coproduccions: propostes no convencionals i d’alt perfil creatiu que involucren institucions com l’Auditori de Girona, l’Auditori de Barcelona o el Festival Primavera Sound. 

Coproduccions grups | La Marfà

1a Temporada 2020

Pulmon Beatbox 

Flow - My Hip Hop Story 

Espectacle familiar de beatbox i hip hop.  Recomanat a partir de 6 anys 

Nascut a Barcelona el 1989, Dani Lleonart desenvolupa el seu sentit musical atret pel blues, el funk, el latin, el punk-rock, l’ska, el reggae i la música electrònica. El 2005 entra en contacte amb la cultura hip hop i descobreix el beatbox. En aquell moment comença un llarg trajecte autodidacte influenciat per grans figures com Razhel (EUA), Eklips (França) o Markooz Catalunya). 

Com si portés una ràdio al seu interior, i passejant pels carrers a tot volum, va adonar-se que sempre és un bon dia per treure allò que portes dins teu. Sons, ritme, colors i paraules per explicar-nos el seu viatge personal en el món de la música i per introduir-nos en una recent història de revolta, llibertat i expressió: la història del hip hop. Un relat per entendre el naixement d’un dels moviments artístics més importants dels darrers temps i que segueix present amb força entre nosaltres. 

Calendari de producció: Octubre 2019 - Febrer 2020 
Estrena: 2 de febrer a l’Auditori de Girona 
Coproducció: La Marfà – Centre de Creació Musical / Auditori de Girona / Obsidiana
Amb la col·laboració de: Cal Gras  - Residència d’artistes / Casal de Cultura Vallromanes

ZA! & La TransMegaCobla

Rock experimental i música de cobla:
la Mediterrània distorsionada i piscodèlica 

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, ZA! preparen el seu projecte més multitudinari: ZA! & La TransMegaCobla. El nou ensemble està format per la MegaCobla -quartet de vents de cobla tradicional nascut d’un taller amb ZA! l’any 2018- i les Tarta Relena, jove duo de trans-folk que el darrer any ha revolucionat l’escena catalana. Les dues formacions se sumen al multiinstrumentisme del duet compost per Papadupau i Spazzfrica Ehd, i junts retraten la seva pròpia visió de la música mediterrània passada pel filtre de la distorsió i la psicodèlia. 

Calendari producció: Setembre 2019 - Octubre 2020 
Estrena: 5 de juny 2020 al Festival Primavera Sound 
Coproducció:  La Marfà – Centre de Creació Musical / Fira Mediterrània de Manresa / Za!
Amb la col·laboració de: Festival Primavera Sound / L’Auditori de Barcelona     

Cala Vento 

La comunidad 

Projecte participatiu  d’un dels grups revelació de l’escena del rock alternatiu 

Posar en valor el fet de sentir-se part d’una comunitat aparentment minoritària que fuig de conformismes o comoditats i camina cap a una societat més crítica i diferent. Aquest és el punt de partida de La comunidad, proposta del grup de rock alternatiu Cala Vento que busca generar una sèrie de complicitats i col·laboracions amb altres músics locals i agrupacions de barri o de poble, així com experimentar conjuntament al voltant de diferents estils musicals o de combinacions d’instruments aparentment impossibles. L’ojectiu final és fer un concert en viu amb tot allò que s’hagi treballat. 

Calendari producció: Desembre 2019 – Octubre 2020 
Estrena: Desembre 2020 a l’Auditori de Girona 
Coproducció: La Marfà – Centre de Creació Musical / Auditori de Girona / Chesapik