Header: La Marfà

La Marfà

Coproduccions | La Marfà

Coproduccions

La Marfà reforça el seu rol com a centre de creació generador de nous espectacles musicals mitjançant el Programa de coproduccions, desenvolupades entre l’artista, La Marfà i altres agents coproductors (festivals, equipaments, productores).

El programa de coproduccions sorgeix de la necessitat de trobar acompanyament i finançament a l’hora de portar a escena un nou disc, projecte o espectacle, i permet als artistes desenvolupar, produir i estrenar nous espectacles musicals a partir del treball en xarxa i l’aposta per processos de creació professionals. 


 

Vídeo: Coproduccions 2021-2022 | La Marfà

Vídeo: Coproduccions 2019-2020 | La Marfà

Històric d'edicions (títol) Coproduccions | La Marfà

Històric d'edicions:

Menú de navegació

Coproduccions 2019-2020 grups | La Marfà

Coproduccions 2019-2020

Pulmon Beatbox 

Flow - My Hip Hop Story 

Espectacle familiar de beatbox i hip hop

Proposta familiar de beatbox i hip hop que explica el naixement d’un dels moviments artístics més importants dels darrers temps. L’espectacle es va estrenar el febrer de 2020 a l’Auditori de Girona.

Coproducció: Obsidiana. Acompanyament d’artistes // Auditori de Girona // La Marfà – Centre de Creació Musical.

ZA! & La TransMegaCobla

Rock experimental i música de cobla: la Mediterrània distorsionada i psicodèlica

Projecte liderat per la inclassificable banda barcelonina i que agrupa diversos músics de cobla amb el duet vocal Tarta Relena. Junts protagonitzen una proposta de rock experimental i música de cobla que defineixen com “la Mediterrània distorsionada i psicodèlica”. Va ser l’espectacle inaugural de la Fira Mediterrània de Manresa 2020. 

Coproducció: Za! // Fira Mediterrània de Manresa // La Marfà – Centre de Creació Musical.

Cala Vento 

La comunidad 

Projecte participatiu  d’un dels grups revelació de l’escena del rock alternatiu 

Projecte participatiu d’un dels grups revelació de l’escena del rock alternatiu i que busca generar una sèrie de complicitats i una metodologia de treball per crear un espectacle col·laboratiu amb associacions i col·lectius de vocació social que vehiculen la seva acció a partir de la música. Els projectes gironins que participen en l’espectacle són els alumnes del Projecte Montsalvatge de l’Escola de Santa Eugènia, el cor Gospelians de Girona, i Papaya Jam, grup de percussió de Santa Eugènia. 
L’estrena de “La Comunidad” està prevista pel juny de 2021 a l’Auditori de Girona

Coproducció: Montgrí // Auditori de Girona // La Marfà – Centre de Creació Musical.