Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Acompanyament artístic 2022-2023 grups | La Marfà

Acompanyament artístic 2022-2023

Boom Boom Fighters & Cookah P

El projecte Boom Boom Fighters & Cookah P neix l’any 2021 entre Mataró i Girona. Format per Oriol Pujadas (àlies Cookah P), i Joan Fité i Tomàs Sánchez (àlies Boom Boom Fighters), en poc més d'un any han aconseguit situar-se al panorama musical català amb una proposta innovadora que combina el roots reggae dels anys 80 amb el dancehall dels 90, i que es caracteritza per una essència única i desenfadada.

Remei de ca La Fresca

Nascut al Montseny l’any 2020, el grup Remei de Ca la Fresca és un aquelarre de poesia feréstega i psicodèlia passada de voltes que es confabula entre Artur Piera i Xantal Rodríguez, i es materialitza amb Víctor Inskipp i Iago Rueda. Un repertori de rock visceral que festeja amb el folklore i l’electrònica de poble a baixa fidelitat.

Vichy Flock

Format per Vinnie Kairos, Mad Phi i l’home estàtic, Vichy Flock és un trio de rap poc convencional que ofereix un espectacle carregat d’energia i sorprenentment ballable. Sense perdre de vista el missatge crític propi del hip-hop més pur, els artistes presenten un viatge estilístic que va des del rap més fresc dels anys 80 fins al trap modern, passant per altres estils com la salsa o les diverses branques de la música electrònica, entre d’altres.

Vídeo: Acompanyament artístic 2022-2023 | La Marfà