Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Acompanyament artístic 2020-2021 grups | La Marfà

Acompanyament artístic 2020-2021

Joina

Òrbita 9.18

Joina és una artista empordanesa difícil d’emmotllar en un sol gènere musical. Durant els seus estudis de piano clàssic a l’ESMUC s’endinsa en la creació del seu primer àlbum Companyes, que surt a la llum el novembre del 2018 i realitza una gira de 2 anys, rebent molt bones crítiques per part de la premsa i programadors.

Actualment està preparant el seu segon treball Òrbita 9.18 que neix de la necessitat de buscar “la pròpia casa” després de Companyes, un disc reivindicatiu.

Kumbara

Semilla

Kumbara és aquell punt on es troben els ritmes caribenys i afrollatins amb l’electrònica més explosiva; un combinat d’excel·lents proporcions de sabor, compromís, reivindicacions socials, alegria i celebració de la vida. 

El seu primer treball discogràfic, Semilla, demostra la sinergia entre la vitalitat de la música orgànica i la potència de la música electrònica, donada per la trencadora formació de la banda, integrada per dues veus cantants, dues percussionistes i un DJ.

Dani López Quartet

El que fan les coses quan no les mires

Malgrat la seva joventut, Dani López porta molt temps treballant com a arranjador, compositor, multiinstrumentista i productor. 

Ara presenta Dani López Quartet, un projecte que navega entre diversos mons musicals com el jazz, la música electrònica, la música contemporània i la música de cambra. Les cançons sorgeixen de la mirada atenta del compositor envers el món i la vida quotidiana, de la qual extreu el material que transforma en la seva música. Un projecte on el quartet interactua amb sons pregravats, mescla sintetitzadors amb textures naturals i salta de passatges improvisats a música escrita amb el detall més minuciós.

Vídeo: Acompanyament artístic 2020-2021 | La Marfà