Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Acompanyament artístic 2021-2022 grups | La Marfà

Acompanyament artístic 2021-2022

Doble

Doble és un dels artistes gironins amb més impacte i projecció a les xarxes socials del moment. Sempre acompanyat pel seu inseparable productor Hug Sound, actualment estan preparant el seu àlbum de debut, un treball que publicarà el segell Halley Records. 

Còmodes en qualsevol estil dins l'escena urbana, aquest duo gironí es fa acompanyar als seus directes per la Basement Band, amb força, actitud i una química explosiva que no deixa indiferent a ningú. 

La Ludwig Band

La Ludwig Band són el segon millor grup d'Espolla. El 2017 comencen a tocar les cançons que Quim Carandell acumulava des de l'adolescència. Sona folk pedant, cançons de pastorets i s'escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants. Temes potser quotidians, potser no tant, amb girs inesperats i secrets que es descobreixen amb el temps. 

Paula Grande

D.O.’s (denominación de orígenes) és el nou disc de Paula Grande. Un conjunt de 10 cançons amb la senzillesa d’un format a trio, que a través del llenguatge del hip hop i els ritmes afrollatins, unes melodies que fan ballar, i unes lletres plenes de poesia i metàfora i també d’històries reals i palpables, fan reconèixer-se als altres en l’orgull i la festa de la lluita.

Vídeo: Acompanyament artístic 2021-2022 | La Marfà