Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Menú de navegació

Inscripcions Lleure educatiu | Educació

Inscripcions

Primer període d'inscripcions: del 3 al 14 de juny de 2024
Segon període d'inscripcions: del 9 al 18 de setembre de 2024

Què cal per fer la inscripció?

Per fer la preinscripció cal entrar al sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat/si/). L’aplicació està disponible cada dia de la setmana, les 24 hores del dia (inclosos diumenges i festius).

La reserva de plaça es durà a terme per ordre d’inscripció, els infants que es quedin sense plaça passaran a quedar-se en reserva. 

Durant les inscripcions del juny es durant a terme diferents punts de suport a les escoles i durant els dies del 12 al 17 de setembre es farà un nou període de suport a les inscripcions. Podeu consultar els horaris i els dies a la vostra escola. 

Un cop accediu en aquest web cal omplir les dades del vostre fill/a, escollir la quantitat de tardes que voleu i seleccionar quines activitats es vol inscriure. 

Finalitzat el període d'inscripció, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, els infants es quedaran en reserva i, a mesura del possible, s’oferirà alguna alternativa. 

Com funciona l’adjudicació de places

L’assignació de les places es durà a terme per ordre d’inscripció. 

Es crearà una llista d’espera si hi ha anul·lacions.

Els dies 19 i 20 de setembre de 2024 es comunicarà a les famílies, a través del centre educatiu i pel correu electrònic els grups que es poden dur a terme perquè han assolit el nombre d’inscripcions necessàries (10 infants), l’assignació de places i el preu total de l’activitat. 

Condicions

  • Una inscripció queda formalitzada en el moment en què es fa el pagament (complet o primer pagament) amb la carta de pagament (codi de barres) o banca en línia. En cas que no es faci en el termini establert, es perdrà la plaça automàticament.
  • Qui s'inscriu ha de complir l’edat mínima establerta i no pot excedir l’edat màxima de l’any en curs.
  • De les activitats d'“Entarda’t, tardes de lleure” a Santa Eugènia, Sant Narcís i Pont Major, en són principals beneficiaris els i les alumnes dels centres públics de primària de Santa Eugènia, Sant Narcís i Pont Major: Escola Àgora, Escola Cassià Costal, Escola Santa Eugènia, Escola Dalmau Carles, Escola Montfalgars i l’Escola Carme Auguet. 
  • Tothom pot accedir a l’aplicació de descomptes de família monoparental, nombrosa i per trams de renda.
  • Si en alguna activitat no s’ocupa el mínim de places establert (10 places) aquesta pot quedar anul·lada.
  • Un cop assignades les places, s’obriran períodes d’inscripció amb les places lliures de les activitats.  

Anul·lacions i devolucions

Qualsevol inscripció feta fora de termini es cobrarà íntegrament en el moment de fer-la i, per tant, no es donarà opció de pagament fraccionat.

Un cop començada l’activitat no es podrà fer cap devolució de l’import de la inscripció. En cap cas es farà la devolució del pagament efectuat.

En el cas que no es pagui dins el termini establert l’Ajuntament de Girona es reserva la possibilitat d’alliberar la plaça i oferir-la a aquells infants en llista d’espera.