Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Títol - Centre Cívic Ter

Centre Cívic Ter

Espais | Centre Cívic Ter

Espais

Vestíbul

A la planta baixa, és l'espai d'entrada a l’equipament on es troba la recepció de l’equipament, l’accés a la Biblioteca Antònia Adroher i la Cafeteria Ter on s’ofereix un servei de bar i es disposa de taules i cadires per a esdevenir un punt de trobada. La biblioteca Antònia Adroher ofereix un servei d' Esp@i Internet. 

Espai per exposicions

Zona expositiva que comprèn un perímetre ampli del vestíbul equipat amb guies i el material necessari per a acollir exposicions de diversos formats.

Sala d’actes

Amb una capacitat per a 140 persones, la sala d’actes està equipada amb un escenari de 8x4 m2 adaptat per a persones amb mobilitat reduïda,  vestuari lateral amb sortida a l’escenari i cortinatges de caixa negra. Compta amb una sala tècnica equipada amb equip de so i d’il·luminació apta per acollir actuacions musicals i escèniques de petit format. També disposa d’un equip de so per a xerrades i conferències, un projector i una pantalla fixa. 

Aula de reunions 

Sala adequada per a reunions de petit format per a entitats i col·lectius, també és un espai de treball. Compta amb pissarra. Compta amb una capacitat per a 10 persones.

Aula de formació 

Espai destinat a reunions, cursos i activitats formatives. Disposa de pissarra, i amb possibilitat de projector i ordinador portàtil. Aquesta aula disposa de cadires amb pala per a permetre el desenvolupament d’activitats formatives amb una distribució flexible de l’espai. Espai amb un aforament per a 16 persones assegudes amb taules o 35 assegudes sense taula. 

Aula de plàstica

Aula pensada per al seu ús d’activitats manuals diverses; però equipada per a poder realitzar cursos i tallers. Es compta amb un conjunt important de taules fixes, pica, microones, pissarra i armaris per material. Espai amb un aforament per a 20 persones assegudes amb taules o 40 assegudes sense taula.

Aula d'informàtica

Aula dotada de 8 ordinadors destinats a la realització de classes d’informàtica i de formació diversa en l’àmbit de la tecnologia situats a tot el perímetre de l’espai. Compta amb pissarra i amb la possibilitat de disposar de projector. A l’espai central hi ha una gran taula per a poder realitzar reunions de petit format.

Aula de miralls

Espai enfocat a la realització d'activitats esportives i corporals. La sala està equipada amb paviment de parquet, dues parets de miralls i armaris per guardar el material. Hi ha un petit magatzem amb estanteries i bancs que realitza les funcions de vestidor i d’espai obert per guardar el material d’us personal. . Compta amb una capacitat per a 30 persones.

Aula polivalent

Espai flexible per a la realització d'activitats esportives i corporals, cursos, xerrades i reunions. La sala està equipada amb paviment de parquet i una paret de miralls per ser utilitzada com a sala de cos. Disposa d’armaris per guardar material i de pissarra. Hi ha un petit magatzem que pot ser utilitzat de vestidor i on es posa a disposició 6 taules plegables i carros de cadires per a poder utilitzar la sala en una altra distribució pensada en el format curs o xerrada. Disposa de la possibilitat de posar projector i pantalla. Espai amb un aforament per a 22 persones assegudes amb taula o 30 persones assegudes sense taula.

Cuina

Amb capacitat per a 15 persones, l’aula de cuina disposa de l’equipament necessari per a poder desenvolupar cursos i tallers de cuina com: placa d’inducció, forn, microones, nevera, dues piques, mirall per mostrar els passos als alumes i armaris amb els estris bàsics de cuina. Disposa d’un magatzem amb armaris i estris de neteja. Per a poder utilitzar aquesta sala és necessari signar un document de bons usos.