Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Girocleta | Bicicletes | Mobilitat i Via Pública

Girocleta

Servei públic de bicicletes

Girocleta és el servei que us permetrà desplaçar-vos per la ciutat d'una manera més senzilla i pràctica. Per anar on vulgueu, quan vulgueu i sense fums ni sorolls.

En aquest mateix web trobareu tot el necessari per sol·licitar la vostra targeta. Una vegada feta la sol·licitud, us enviaran la targeta a l'adreça que ens indiqueu, juntament amb tota la informació necessària per a la utilització d'aquest servei.

Utilitzar el servei de Girocleta és molt senzill: quan hàgiu rebut la targeta d'abonat/ada i l'hàgiu activat, podreu començar a fer-ne ús. Agafeu una de les nostres bicicletes a qualsevol de les estacions de Girocleta, i després d'usar-la la torneu a l'estació que us quedi més a prop del vostre destí.

La primera mitja hora de cada trajecte estarà inclosa en la tarifa d'abonat/ada. Passat aquest termini, es pagarà segons el temps d'utilització del servei, amb un període màxim de dues hores (per trajecte) per retornar la bicicleta a alguna de les estacions.

Les estacions de Girocleta estan distribuïdes per la ciutat, perquè tothom pugui fer ús del servei de la forma més pràctica i còmoda possible. Trobareu a cada estació bicicletes disponibles i espais lliures per tornar-les.

Mou-te amb Girocleta cada dia. Els 365 dies de l'any estarà a la teva disposició amb el següent horari:

Tots els dies de 6 del matí a 1 de la nit.

Resultats de l'enquesta de satisfacció 2023

A mitjans de febrer l’Ajuntament de Girona va obrir una enquesta de satisfacció perquè els abonats i abonades de la Girocleta poguessin avaluar el servei i proposar millores. Els enquestats i enquestades també van poder indicar les ubicacions on creien que farien falta noves estacions del servei. 

Infografia amb els resultats Informe dels resultats