Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Girocleta | Bicicletes | Mobilitat i Via Pública

Girocleta

Coneix el servei de la Girocleta

Girocleta és el servei que et permetrà desplaçar-te per la ciutat d'una manera més senzilla i pràctica. Per anar on vulguis, quan vulguis i sense fums ni sorolls.

En aquest mateix web trobaràs tot el necessari per sol·licitar la teva targeta. Una vegada feta la sol·licitud, t'enviarem la targeta a l'adreça que ens indiquis, juntament amb tota la informació necessària per a la utilització d'aquest nou servei.

Utilitzar el servei de Girocleta és molt senzill: quan hagis rebut la targeta d'abonat/ada i l'hagis activat, podràs començar a fer-ne ús. Agafa una de les nostres bicicletes a qualsevol de les estacions de Girocleta, la utilitzes i la tornes a l'estació que quedi més a prop del teu destí.

La primera mitja hora de cada trajecte estarà inclosa en la tarifa d'abonat/ada. Passat aquest termini, es pagarà segons el temps d'utilització del servei, amb un període màxim de dues hores (per trajecte) per retornar la bicicleta a alguna de les estacions.

Les estacions de Girocleta estan distribuïdes per la ciutat, perquè tothom pugui fer ús del servei de la forma més pràctica i còmoda possible. Trobaràs a cada estació bicicletes disponibles i espais lliures per tornar-les.

Mou-te amb Girocleta cada dia. Els 365 dies de l'any estarà a la teva disposició amb el següent horari:

Tots els dies de 6 del matí a 1 de la nit.