Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Aparcament tancat de Bicicletes | Mobilitat i Via Pública

Bicicletes a Girona

Aparcament tancat i gratuït per a bicicletes al parc Central de Rafael Masó i Valentí

Aparcament tancat i gratuït per a bicicletes particulars situat al parc Central de Rafael Masó i Valentí, al costat de l’estació del tren d’alta velocitat, del tren de Rodalies i de l’estació d’autobusos interurbana.

L’aparcament és un espai tancat i amb servei de videovigilància, amb capacitat per a 82 bicicletes. Disposa d'un punt de servei mecànic per al manteniment de les bicicletes, 12 taquilles per guardar-hi les pertinences personals i un punt de connexió elèctrica. 

Està disponible les 24 hores del dia dels 365 dies de l’any.

La gestió del servei es fa des de l’empresa pública Transports Municipals del Gironès, podeu consultar les normes d'ús del servei.

Com aparcar-hi?

Per usar l’aparcament, les persones interessades han de descarregar-se l'aplicació mòbil PVerde, que està disponible tant per Android com per Apple i registrar-s’hi amb el número de telèfon i l’adreça electrònica.

App PVerde - Google Play (Android) App PVerde - App Store (iPhone)

Abans d’utilitzar el servei per primera vegada s’ha d’enviar el formulari, degudament omplert, a l’adreça info@girocleta.cat per tal de validar l’accés a l’aparcament. Quan estigui validat, es rebrà un correu electrònic indicant que ja es pot fer ús del servei. En aquest moment, ja apareixerà l’aparcament de Girona a l'aplicació mòbil.

En cas de ser menor d’edat, entre 12 i 17 anys, cal omplir el formulari de sol·licitud i autorització de menor per part del representant o representants legals (mares, pares, tutores o tutors) i adjuntar la documentació que es demana.

Per obrir la porta de l’aparcament només s’ha de teclejar el codi personal a la pantalla que hi ha fora l’aparcament o es pot fer directament des de l’aplicació mòbil PVerde i la porta s’obrirà automàticament.

Cal tenir en compte que si no tens l’autorització per usar l’aparcament no podràs visualitzar l’aparcament de Girona a l’app PVerde. A més, en cas de ser menor d’edat, entre 12 i 17 anys, cal l’autorització per part de la persona representant o representants legals. 

Un cop fet aquest pas, la persona usuària obtindrà el codi personal d’accés amb el qual podrà obrir l’aparcament les vegades que vulgui. Aquest codi apareix a la mateixa app, a la part inferior del mapa. A més, també s’ha de registrar la bicicleta amb el model i una fotografia.

Important

  • Només per a bicicletes, no està permès aparcar-hi patinets manuals o elèctrics.
  • Les bicicletes s’han de lligar a l’aparcament per part de la persona usuària.
  • No es pot deixar aparcada la bicicleta més de 96 hores (4 dies).
  • L’aparcament està tancat i té càmeres de videovigilància, però no és un aparcament segur.
  • La bicicleta no està assegurada. L’Ajuntament de Girona i l’empresa gestora no es fa responsables de cap dany o robatori de la bicicleta.