Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Subvenció per a l'escolarització a l'escola bressol en aula d'atenció especialitzada. Curs 2023-2024

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
Subvenció adreçada als tutors legals d'infants de 0 a 3 anys amb diagnòstic clínic de pluridiscapacitat o trastorns del desenvolupament severs, residents a la ciutat de Girona, els fills/es dels quals precisen d’atenció especialitzada per al seu procés d’escolarització en el primer cicle d’infantil.

Presentació de sol·licituds fins al 3 de setembre de 2024.

Sol·licitud

Termini de presentació de sol·licituds

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud, en model normalitzat, així com la documentació requerida, a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Girona. 

La presentació de sol·licituds implica la plena acceptació de les bases i dels requisits i obligacions que s'hi recullen.

El termini de presentació de sol·licituds per la convocatòria del curs escolar 2023/2024 començarà l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOP i finalitza el 3 de setembre de 2024.

Documentació que caldrà presentar

Per a la sol·licitud de la subvenció caldrà presentar:

Una instància general de subvencions adreçada al Servei d’Educació exposant l’interès de sol·licitar la subvenció per a l’escolarització a l’escola bressol en aula d’atenció especialitzada i, on es faci constar en tot cas, nom i cognoms de l’infant, data de naixement i el període d’escolarització subvencionable.

La instància, degudament omplerta, es tramita via Seu Electrònica de l’Ajuntament de Girona a través del següent enllaç del tràmit de sol·licitud de subvencions.

Tràmit de sol·licitud de subvenció

Tornar