Header: Educació

Educació

Ruta de navegació

Escoles d'infantil i primària (títol) | Educació

Escoles d'infantil i primària

Publicador de continguts

Escola Vedruna Girona

Dades de contacte

Ctra. Barcelona, 21
17002 - GIRONA
Tel.: 972 202 084
A/e: vedrunagirona@vedruna.cat
Web:  www.vedrunagirona.org
Twitter: @VedrunaGirona
Facebook: @VedrunaGirona
Instagram: @VedrunaGirona
 

Directora

Sra. Marta Oliva 

Està situada entre els carrers Barcelona, Pare Claret i Juli Garreta, davant de l'estació del tren i de la parada d'autobusos.

És una escola arrelada al país i compromesa amb la cultura i la llengua catalana. Forma part de la xarxa de trenta-sis escoles Vedruna d’arreu de Catalunya, vinculades totes per una història comuna i per un projecte educatiu compartit. L’estil educatiu de les escoles Vedruna gira al voltant d'un eix: la valoració de les persones i de les relacions interpersonals en un clima familiar, senzill i proper. Una pedagogia basada en una relació entre educands i educadors que fomenta el respecte i l'afecte, segell propi de l’estil Vedruna.

Del Projecte educatiu destaca la línia pedagògica, en continuïtat dels 3 als 18 anys, l’anivellament de competències i d’avaluació per capacitats. La utilització de les TAC (tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement) com a context del procés d’ensenyamentaprenentatge. L’aprofundiment i l’agilitat en la relació i coordinació entre alumnes, professors i pares a través de la plataforma digital ClickEdu. Desenvolupament del programa Família-Escola, acció compartida, que potencia el lligam amb les famílies dels nostres alumnes. L’aposta ferma, progressiva i transversal en totes les activitats desenvolupades en el centre per l’aprenentatge de la llengua anglesa. Potenciem la innovació i treballem per a la millora continuada en tots els àmbits del centre. Projecte esportiu sòlid i amb continuïtat (3 a 18 anys) amb més de vint equips de futbol i bàsquet i amb activitats obertes a petits i grans. L’Escola disposa també, d’un conveni amb el GEIEG per a la pràctica de la natació dels petits.

Horari lectiu

Infantil i primària: de 9 a 13 h i de 15 a 17 h

Secundària:

 • 1r i 2n ESO
  dll, dc, dv: de 9  13.30 h i de 15 a 17 h
  dm i dj: de 8 a 13.30 h i de 15 a 17 h
 • 3r i 4t ESO
  dll: de 9 a 13.30 h i de 15 a 17 h
  dm, dc i dj: de 8 a 13.30 h i de 15 a 17 h
  dv: de 8 a 13.30 h

   

Batxillerat: de 8 a 14.30 h

Oferta formativa

Educació infantil
Educació primària
Educació secundària
Batxillerat
Batxillerat Dual

Identificació

Escola privada - Concertada