Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Títol - Centre Cívic Pont Major

Centre Cívic Pont Major

Espais | Centre Cívic Pont Major

Espais

Sala Regàs

Entrant al centre cívic, tant si ho feu pel carrer de Pont Major com per la plaça de l’Om, us trobeu a la Sala Regàs, punt de trobada dels usuaris que conserva la fisonomia original – rajoles, sostre, fusteria...- del magatzem-botiga de la qual va ser la destil·leria Nicolau Regàs, edifici modernista projectat per Enric Catà i Catà acabat el 1908. La sala disposa de taules i cadires, màquines de begudes i de cafè, premsa, punt d’informació i cartelleres, wifi i espai amb 2 ordinadors, wc. Des d’aquesta sala s’accedeix al primer pis. 

Annex a la sala s’hi troba un espai on s’ubica la recepció del centre cívic i els despatxos dels Serveis Socials, l’Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) i altres serveis.

Sala d’actes Luís Herrera

Anomenada “Sala d’actes Luís Herrera” (juliol 2019) es tracta d’un espai ample i diàfan situat a la planta baixa de l’edifici i que pot albergar 100 persones. Disposa d’escenari de fusta, taules de so i llums, focus, projector i pantalla fixes. Equipada amb cadires i taules a disposar segons l’activitat. Compta també amb guia per a penjar obres podent esdevenir espai per a exposicions.

Aula taller 1

Situada al primer pis i equipada per realitzar-hi tot tipus de tallers. Amb capacitat per a 14 persones disposa de pica, d’aigua, armaris, pissarra, taules i cadires. 

Aula taller 2

Situada al primer pis i equipada per realitzar-hi tot tipus de tallers. Amb capacitat per a 12 persones disposa d’armaris, pissarra, taules i cadires. 

Aula de reunions

Situada al primer pis. Petita sala destinada a realitzar-hi reunions. Ubicada al primer pis de l’edifici i amb capacitat per a 8 persones. Disposa d’armari, pissarra, taules i cadires.

Aula d'informàtica

Aula equipada amb 6 ordinadors i destinada a realitzar-hi cursos i tallers d’informàtica , serveis de suport personalitzat en l’ús de noves tecnologies TIC i aula oberta amb els ordinadors a disposició de les persones que els necessitin. Està ubicada a la primera planta de l’edifici.

Cuina

Espai situat al primer pis de l’edifici i equipat per a realitzar-hi cursos i tallers de cuina i, si s’escau, altres activitats. Disposa d’estris de cuina, forn, cuina de vitroceràmica, campana extractora, nevera, microones, pica amb aigua, aigua calenta, mirall de sostre - permet als alumnes veure les elaboracions de les receptes -, armaris, taules i cadires, pissarra, etc. Té una capacitat per unes 25 persones (depenent del format de l’activitat).

Sala polivalent

Aula situada al primer pis de l’edifici destinada a realitzar-hi tota mena d’activitats de cos, artístiques, tallers, trobades...Disposa de miralls i es presenta diàfan però està equipada amb taules plegables, cadires, cadires de braç, pissarra, tatami mòbil i espai de magatzem amb armaris i lleixes. Hi ha la possibilitat d’incorporar-hi equip de so i projector i pantalla. Capacitat per a 20-30 persones en funció de l’activitat.