Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Títol - Centre Cívic Pla de Palau

Centre Cívic Pla de Palau

Espais | Centre Cívic Pla de Palau

Espais

Vestíbul

Ubicat a la planta baixa, és l’espai d’accés a l’equipament on s’hi troba la recepció del Centre Cívic, la oficina de barri de l’OAMR (Oficina d'assistència en matèria de Registre) i també la porta d’entrada a la Biblioteca Ernest Lluch. És alhora un punt d'acollida que compta amb un servei d’ordinadors d'Esp@i Internet.

Sala d'actes Anna Pagans

Sala diàfana situada a la planta baixa amb una capacitat per a 100 per persones. La sala es troba totalment equipada amb escenari, equip de llums i equip de so. Disposa de miralls per poder fer activitats físiques i esportives.

Sala d’exposicions Neus Cutrinas

Espai obert i lluminós ubicat a la planta baixa, pensat per acollir exposicions, amb un sistema de ganxos al voltant. Té una capacitat per 30 persones i la seva polivalència permet acollir-hi reunions.

Aula polivalent 1.1 

Aula situada al primer pis amb capacitat per 30 persones. Està destinada principalment a cursos formatius, reunions i espais de treball. Disposa de pissarra i TV de plasma amb accés a internet, permet una certa flexibilitat pel que fa a la disposició de taules i cadires.

Aula de cuina. 1.2

Aula situada al primer pis amb capacitat per 15 persones, situada al primer pis, equipada amb pica, forn i vitroceràmica. Amb nevera i microones i un mirall per mostrar els passos als alumnes. La polivalència de l’espai i el seu punt d’aigua permet que s’hi duguin a terme activitats artístiques relacionades amb els treballs manuals.

Aula polivalent 1.3

Aula situada al primer pis amb capacitat de 20 persones. Està destinada principalment a cursos formatius, reunions i espais de treball. Disposa de pissarra i permet una certa flexibilitat pel que fa a la disposició de taules i cadires.

Aula d'informàtica. 1.4

Aula ubicada al tercer pis, amb capacitat per 5 persones, està equipada amb 5 ordinadors destinats a cursos d’informàtica. Puntualment pot ser un espai per petites reunions.

Pati

Espai exterior situat a la part a la part posterior del centre cívic amb accés independent al carrer amb una porta corredora de fàcil accés. Espai amb gespa ideal per tot tipus d’activitats a l’aire lliure.