Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Títol - Centre Cívic Pedret

Centre Cívic Pedret

Espais | Centre Cívic Pedret

Espais

Vestíbul

És l’espai d’acollida i on es troba la recepció del centre. Disposa de dues butaques, servei de premsa i màquines de cafè i begudes. Al mateix espai hi ha ubicat un punt d’intercanvi de llibres i taules amb ordinadors a disposició dels usuaris. Aquest espai també s’utilitza com a aula d’informàtica.

Aula 1

Sala situada a la planta baixa de l’edifici amb capacitat per 20-30 persones en funció de l’activitat. Equipada. Té una funció polivalent, s’utilitza per a tallers, reunions i tot tipus d’activitats. Annexa a aquesta sala hi ha un quartet que s’utilitza com a “office” de cuina i disposa d’una pica d’aigua i microones.

Aula 2

Situada a la planta baixa, aquesta sala té una capacitat per a 30-40 persones en funció de l’activitat. Es tracta d’un espai polivalent equipat amb taules i cadires i que es destina a tot tipus d’activitats. Disposa de projector i pantalla (mòbils), i possibilitat d’ordinador portàtil i connexió de so (bafles)

Aula polivalent (actes)

Espai gran i diàfan. Parets originals de pedra. Pot acollir fins a 100 persones en funció de l’activitat. Està situat al primer pis de l’edifici i disposa d’accés directe amb ascensor. Està equipat amb paret de miralls, escenari mòbil i equip de so. Cadires disponibles. També compta amb un vestidor i un lavabo propi.