Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Títol - Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

Espais | Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

Espais

Vestíbul

A la planta baixa, és el primer espai d’accés a l’equipament i a on s’hi troba la recepció. És alhora un punt d'acollida, on s’hi disposa acomodament de sofàs, taules i cadires per a la seva estança temporal. Es compta amb un servei d' Esp@i Internet.

Sala d'actes Isabel Vilà

Sala amb una capacitat per a vuitanta per persones. La sala es troba totalment equipada amb escenari, equip de llums, equip de so, projector i pantalla. Sovint s’utilitza com a espai d’exposicions.

Espai Lúdic

Aquest és un espai obert, ubicat al primer pis. Essencialment pensat per a un ambient familiar i pels més petits de la casa en el dia a dia, també s’hi desenvolupen activitats enfocades per aquest públic. Annexa hi ha una aula de lliure accés amb taules i cadires per a estudiar o realitzar treballs.

Sales polivalents

Són tres aules amb capacitat d’entre quinze i vint persones. Es troben, una al segon pis i dues al tercer. Estan destinades principalment a reunions, espais de treball i cursos formatius. Compten amb pissarra i es permet una certa flexibilitat en quan a la disposició de taules i cadires.

Sala de cos

Ubicat al segon pis de l'edifici, aquest és un espai enfocat a desenvolupar activitats físiques, de relaxació, ball, dansa o tallers relacionats amb nadons. Amb una capacitat per a trenta persones, la sala compta amb vestidors, lavabo i armariets. Equipada amb un mirall i parquet.

Aula taller

Al segon pis hi trobem aquesta aula amb capacitat per a unes 30 persones. Aquí es duen a terme activitats artístiques relacionades en gran mesura amb manualitats i pintura. Es compta amb una pica i espai per deixar-hi els treballs diaris.

Aula d'informàtica

L’aula, ubicada al tercer pis, està equipada amb un projector interactiu i vuit ordinadors destinats a cursos d’informàtica i a on també s’hi realitzen altres formacions, tallers diversos de tecnologia o robòtica.

Aula de cuina

Pensada per a una capacitat d’unes vint persones, la cuina del centre reuneix els estàndards d’hostaleria per al correcte desenvolupament de cursos i tallers. La trobarem al tercer pis, amb mobiliari d’acer inoxidable, està totalment equipada amb dues piques, forn, inducció, vitro i planxa a part de comptar amb nevera i microones i un mirall per mostrar els passos als alumnes.

Sala d'assaig

Sala ubicada a la quarta planta, a les Golfes. És una sala polivalent amb capacitat per a una cinquantena de persones on poder-hi fer assajos teatrals, de dansa i cos, o altres de relaxació. Equipada amb un mirall i parquet.