Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival monar’T celebra la sisena edició del 23 al 29 de setembre

Un total de 14 artistes locals, nacionals i internacionals realitzaran 12 intervencions artístiques als barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla

El festival monar’T celebra la setmana que ve, del 23 al 29 de setembre, la 6a edició amb 12 intervencions artístiques als barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla realitzades per un total de 14 artistes locals, nacionals i internacionals. Enguany es posa la mirada en diferents temes socials: la tolerància 0 a la mutilació genital femenina, la figura de Berta Càceres com a defensora ambientalista hondurenya, el dret a l'aigua com a bé comú i la reivindicació dels drets per a la vida independent de totes les persones per a una comunitat més inclusiva.

El monar´T és un festival anual de murals i d'art urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural. Va néixer com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant en l’àmbit associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com en l’àmbit individual, d’artistes i veïns i veïnes implicats.

Aquest 2024 se celebra la sisena edició, amb la intenció de continuar posant al mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia i de Can Gibert: la seva riquesa i diversitat cultural.

Tornar