Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull aquesta setmana el seminari internacional sobre aprenentatge al llarg de la vida de la plataforma europea LifeLong Learning Lab

El Centre Cultural La Mercè acollirà avui, a les 18 h, la recepció als participants de les jornades.

Imatge de la visita al Servei Municipal d’Ocupació

Girona acull avui i demà el seminari internacional anual sobre aprenentatge al llarg de la vida que organitza la plataforma europea LifeLong Learning Lab i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona (UdG). LifeLong Learning Lab és una plataforma que agrupa 42 xarxes europees que representen més de 50.000 institucions i entitats educatives que cobreixen tots els àmbits de la formació formal, no formal i informal.

La recepció a les persones inscrites es farà avui, a les 18 h, al Centre Cultural La Mercè i hi participarà la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila. Aquest matí, una vintena de participants en el seminari han visitat el Servei Municipal d’Ocupació per conèixer de primera mà les accions formatives i de capacitació que s’hi porten a terme per a la millora de l’ocupabilitat de les persones al llarg de la vida. La resta de les activitats programades en el marc de les jornades es portaran a terme a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG.

El seminari aplegarà una setantena de càrrecs polítics i persones expertes en educació i aprenentatge al llarg de la vida, procedents de Catalunya, l’Estat espanyol, Bèlgica, el Regne Unit, França, Dinamarca, Àustria, Itàlia, Portugal i Eslovènia. L’objectiu de la trobada és crear diàleg i establir ponts entre les polítiques d’educació i formació en l’àmbit local, nacional i europeu.

Les jornades comptaran amb les intervencions de la responsable de Polítiques, Mercat Laboral, Educació, Salut i Serveis Socials del Directorat General de la Unió Europea per al Suport a les Reformes Estructurals, Elisa Gómez Alemán; la vicesecretària general de Formació Professional del Ministeri d’Educació i Formació Professional, Asunción Manzanares Moya, o la representant de la Secretaria de Transformació Educació de la Generalitat de Catalunya, Núria Mora, entre d’altres. 

L’elecció de la ciutat de Girona com a seu de les jornades és un reconeixement a l’experiència i les bones pràctiques de la ciutat en aquest àmbit com a Ciutat Educadora amb llarga trajectòria en polítiques educatives al llarg de la vida. Girona és membre, també, de la Xarxa UNESCO de Ciutats Globals de l’Aprenentatge al Llarg de la Vida.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 137 resultats.