Header: Relacions externes

Relacions externes

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El projecte Comerç Amic és presentat com una bona pràctica a la Urban Future Conference

La Urban Future Conference, la principal trobada europea en matèria de ciutats sostenibles, dedica un espai a presentar la bona pràctica del projecte Comerç Amic sobre camins escolars segurs.

Eurotowns i la UFC visibilitzen la capacitat de les ciutats mitjanes de contribuir a la transformació sostenible. El projecte Comerç Amic de Girona és escollit com a bona pràctica en mobilitat per la xarxa de ciutats petites i mitjanes Eurotowns, de la que Girona és membre, i és presentada a la Urban Future Conference (UFC). 

Comerç Amic (traduït per l’ocasió com a Friendly Shoppers) és un projecte que promou la mobilitat sostenible, autònoma, segura i saludable dels infants en el seu camí a l’escola i de retorn a casa. Els nens i nenes identifiquen les botigues locals que mostren una determinada etiqueta com a espais de confiança on poden acudir si tenen qualsevol problema o necessitat durant el seu viatge a l’escola. Quasi el 90% dels nens i nenes preguntats, confirmen que els fa sentir més segurs en el seu camí a l’escola. A la vegada, Comerç Amic incentiva la creació d’una xarxa social de suport entre els diferents agents socials del barri dirigida a cuidar dels infants.

Durant l’estiu, la UFC va difondre el projecte Comerç Amic en una campanya de difusió per xarxes a nivell europeu, juntament amb els projectes Children as City Planners de la ciutat de Jyväskylä (Finlàndia) i  Citizen Participation in Creating a New District de la ciutat de Varberg (Suècia). Podeu conèixer més dels projectes visitant la Plataforma City Changers creada per a l’ocasió.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 136 resultats.