Header: Neteja i residus

Neteja i residus

Ruta de navegació

Recollida dels cubells del Barri Vell i Mercadal | Neteja i Residus

Recollida dels cubells del Barri Vell, Mercadal i Santa Clara

Cubells de posar i treure adreçada als HABITATGES

Al Barri Vell i Mercadal el sistema de recollida de residus consisteix en un model de posar i treure cubells. En aquests barris hi ha unes 30 àrees senyalitzades amb un cartell on cada vespre es posen els cubells per la recollida dels residus, segons el calendari de recollida setmanal. 

L’horari per dipositar els residus és entre les 20 i les 23 hores.

Amb motiu de la clausura dels contenidors soterrats del carrer de Santa Clara, els veïns i veïnes que no pertanyen a l'àmbit dels contenidors intel·ligents també hauran d'utilitzar el sistema de recollida de residus amb els cubells de posar i treure.

Recollida comercial adreçada a BARS I RESTAURANTS

Al Barri Vell i Mercadal els establiments de restauració participen en el porta a porta. Cada dia, seguint el calendari corresponent es treuen les fraccions en l’horari establert. 

El cartró plegat, el cubell de la fracció orgànica, la bossa d’envasos lleugers i la bossa de resta es deixen davant de l’establiment comercial per a la seva recollida.

Pel que fa a la fracció del vidre, atesa l’estretor d’alguns dels carrers i la logística de la recollida, aquest, en el dia i hora indicat s’ha de dur al punt de recollida pactat (el més proper a l’establiment). Cada fracció té les seves pròpies especificacions recollides en el següent fulletó informatiu.

Recollida comercial de cartró adreçada als COMERÇOS

De dilluns a dissabte (laborables i festius comercials), entre les 20 i les 21 h, deixeu les caixes ben plegades davant del vostre establiment (lligades o dins d’una caixa).