Header: Neteja i residus

Neteja i residus

Ruta de navegació

Oficines de Suport a la Gestió de Residus (OSGRE) | Neteja i Residus

Oficines de Suport a la Gestió de Residus (OSGRE)

Les Oficines de Suport a la Gestió de Residus (OSGRE) són locals destinats a facilitar l'ús dels serveis de recollida de residus i deixalleria per part dels usuaris i informar i ajudar la ciutadania i activitats sobre tot allò relacionat amb la gestió i reciclatge dels residus i els serveis de recollida i deixalleria.

A les OSGRE us podran informar sobre el funcionament dels diferents models de recollida i deixalleria de la ciutat (calendari, horaris, etc), resoldre dubtes relacionats amb la gestió dels residus, i proporcionar el material necessari per a la utilitzar els serveis (cubells, targetes, etc.), entre d'altres.

Horaris i dies d'obertura

Actualment, es troba disponible l'oficina ubicada al carrer del Carme, número 123. Es troba oberta al públic en horari de matí i tarda, i disposa de correu electrònic i telèfon per tal de poder sol·licitar informació telemàticament o concertar cita prèvia.

Oficines de Suport a la Gestió de Residus (OSGRE)
OSGRE 2
Oficina del barri del Carme-Vista Alegre
C/ del Carme, 123
De dilluns a dissabte d'11 a 14 h i de 16 a 20 h, excepte festius
A/e: osgre.girona@fcc.es
Tel.: 972 485 591

A mesura que a Girona s'iniciï la implementació dels nous models de recollida de residus i deixalleria, es preveu l'obertura de fins a dues OSGRE més ubicades als barris de Fontajau i Sant Narcís, per tal de disposar d'una xarxa de locals distribuïda per la ciutat que garanteixi un fàcil accés a l'atenció ciutadana en matèria de residus.