Header: Neteja i residus

Neteja i residus

Ruta de navegació

Deixalleria | Sostenibilitat

Deixalleries

Deixalleria de Girona
Deixalleria Comarcal a Sarrià de Ter
Deixalleries mòbils

Utilitzeu les deixalleries per desfer-vos dels residus que no es puguin abocar als contenidors.

Teniu a la vostra disposició les deixalleries fixes de Mas Xirgu a Girona i la comarcal a Sarrià de Ter i les deixalleries mòbils que s'ubiquen d'acord amb un calendari preestablert a cada barri.

Deixalleria. Funcionament | Neteja i Residus

Com s'utilitza?

Per utilitzar les deixalleries mòbils o bé les fixes cal tenir la targeta identificativa. Podeu sol·licitar-la a les instal·lacions de la deixalleria de Mas Xirgu o si teniu dificultats per anar a Mas Xirgu, la podeu sol·licitar fent una petició a la bústia d’avisos. Recordeu que cal portar la darrera factura de l’aigua per comprovar l’adreça.

Si aneu a la deixalleria obtindreu el 10% de bonificació en la taxa d'escombraries

Pel que fa a l'any 2022, s'aplicarà una bonificació del 10% als habitatges que l'any 2021 hagin utilitzat les deixalleries fixes de Mas Xirgu o Sarrià de Ter, o les mòbils i/o el servei de recollida de voluminosos, un mínim de 6 vegades. Sempre es calcula sobre l’any anterior.

L'adreça de l'habitatge que consta en la targeta de la deixalleria ha de coincidir amb l'adreça del subministrament d'aigua que consta en la factura per tal que s'assignin correctament les visites a les deixalleries a l'habitatge i es pugui gaudir de la bonificació en la taxa d'escombraries.

La bonificació per l'ús de les deixalleries es farà efectiva en el primer o segon rebut del Servei municipal d'abastament d'aigua potable de l'any següent, sempre que el titular de la bonificació no tingui cap deute pendent amb l'Ajuntament de Girona. També podeu consultar d'altres bonificacions fiscals al següent enllaç.

Consulta el nombre de visites fetes a les deixalleries

Consulteu les visites

Les dades s'actualitzen el dia 15 de cada mes amb les visites del mes anterior.


Si la vostra targeta no té el número imprès, el podeu demanar enviant un avís, a la bústia d'avisos de l'Ajuntament de Girona.