Header: Neteja i residus

Neteja i residus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté el presumpte autor de la crema de contenidors de Pont Major 

L’home de 35 anys està acusat d’un delicte de danys i de trencament de l’ordre de no apropament a la seva exparella.

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir el presumpte autor de la crema de contenidor del carrer de l’Illa de Formentera, al barri de Pont Major. Es tracta d’un home de 35 anys, el qual se l’acusa de cremar 3 contenidors i de danyar la façana d’un edifici. A més, també ha estat detingut per trencar l’ordre de no apropament a la seva exparella. 

Els fets van tenir lloc el passat 17 de gener al voltant de les 23 h. Es van cremar un total de 3 contenidors del carrer de l’Illa de Formentera i es va danyar la façana de l’edifici més proper, el número 41. En total, el valor dels danys ascendeix fins als 2.435,73 euros. 

Després de presentar denúncia, tant l’Ajuntament per la crema de contenidor com la persona propietària pels danys a la façana, la Policia Municipal de Girona va iniciar una investigació per aclarir els fets. Un cop visionades les imatges de les càmeres de seguretat de diferents establiments, es va poder identificar el presumpte autor dels fets i es va procedir a dur les tasques pertinents per tal de localitzar-lo. Finalment, se’l va detenir ahir al migdia, al voltant de les 12 hores, a la plaça de la Independència.

L’home està detingut per un delicte de danys i, a més, per un delicte de trencament de l’ordre de no apropament a menys de 200 metres i qualsevol tipus de comunicació amb la seva exparella per diverses denúncies per violència de gènere. A través de les imatges de la crema de contenidors,  es va poder acreditar que s’havia apropat a menys de 200 metres del domicili. 

Un cop fetes les diligències per part de la Policia Municipal de Girona, es va traslladar el detingut a Mossos d’Esquadra. Aquest matí, ha passat a disposició judicial. 

Tornar