Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona estrena tres estacions noves de Girocleta al Mercat del Lleó, a l’avinguda de Lluís Pericot i al passeig d’Olot

Amb la posada en marxa dels nous punts s’han incorporat 40 bicicletes noves. El servei compta amb 4.105 persones usuàries, la xifra més alta registrada des de la seva posada en funcionament el 2009.

Estació de Girocleta del Mercat del Lleó

L’Ajuntament de Girona ha posat en funcionament avui tres estacions noves de Girocleta. Aquestes estan ubicades al Mercat del Lleó, al número 48 de l’avinguda de Lluís Pericot i número 53 del passeig d’Olot. Cada una d’elles compta amb 24 aparcaments, a excepció de la de Lluís Pericot que en té un més. A més, s’han incorporat 40 bicicletes noves. 

"La Girocleta és un aliat imprescindible en el camí que volem fer cap a una mobilitat més sostenible. Anar augmentant progressivament les parades fins a arribar als municipis de l'àrea urbana de Girona mentre, paral·lelament, es va construint una xarxa ciclista segura, són dos elements clau del model de ciutat de futur", afirma la tinenta d’alcaldia i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana de l’Ajuntament de Girona, Cristina Andreu Displas.

Amb les tres parades noves, la xarxa de bicicletes públiques de Girona arriba ara als 29 punts d’estacionament, que estan repartits per diversos barris de la ciutat. Actualment, la Girocleta té 340 bicicletes disponibles amb la incorporació de les noves. 

Cal destacar que el servei compta amb 4.105 persones usuàries, la xifra més alta registrada des de la seva posada en marxa el 2009. De mitjana, es realitzen 2.300 viatges en un dia laborable i les estacions més usades són les de la plaça de Catalunya, l’avinguda de Ramon Folch i les estacions de tren i d’autobusos.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.