Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les noves zones verdes d’aparcament del Güell-Devesa i Les Pedreres entren avui en funcionament

Es tracta de la creació de 509 places de preferència per a les persones residents.

Avui han entrat en funcionament les 509 noves places de zona verda d’aparcament del Güell-Devesa i Les Pedreres. Després dels treballs de pintura i col·locació de la senyalització, els nous aparcaments de preferència per a les persones residents ja estan operatius. En total, s’han creat 389 places al barri de la Devesa-Güell i 120 a Les Pedreres.  

A més, aquestes noves zones regulades inclouen un major àmbit de veïns i veïnes que tindran la condició de persones residents. Per un costat, en l’àmbit de Devesa-Güell poden aparcar-hi també els veïns i veïnes del barri del Mercadal, que no té aparcament en superfície, i, per altre costat, en el cas de Les Pedreres, hi poden aparcar les persones residents del barri de Carme-Vista Alegre.

Per a les persones residents, la tarifa per aparcar a les zones verdes de la ciutat és de 0,30 euros al dia, fins a un màxim de 7 dies correlatius. Per a la resta de veïns i veïnes de Girona és de 0,60 euros cada hora, amb un màxim de 6 hores, i per la gent de fora de Girona, 1,10 euros cada hora, amb un màxim de 2 hores. 

Alguns dels nous vials que s’han afegit a la zona verda actual del barri de la Devesa-Güell són el carrer de Joaquim Vayreda o el carrer de Figuerola. A la zona verda de Les Pedreres s’hi ha afegit el parc de Vista Alegre i el seu entorn. 

Alhora s’han fet noves zones d’estacionament regulat de zona blava en un tram del carrer del Carme, el carrer del Riu Onyar i el carrer de l’Olivera. En total s’han creat 28 places noves de zona blava. 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.