Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona amplia la iniciativa “Comerç Amic” amb la incorporació de l’escola Migdia

Un total de 27 establiments més es converteixen en punts de confiança pels infants en el seu trajecte cap al centre escolar.

L’Ajuntament de Girona ha ampliat la iniciativa de suport als infants “Comerç Amic” amb la incorporació de l’escola Migdia. Gràcies a aquesta adhesió, un total de 27 establiments més, propers al centre escolar, s’han convertit en punts de confiança pels nens i nenes de la ciutat en el seu trajecte de casa cap a l’escola, i a la inversa.

Els establiments participants han col·locat un distintiu en un lloc visible de l’entrada per tal que els escolars puguin demanar-los ajuda amb total seguretat, en cas que tinguin qualsevol problema. L’etiqueta “Comerç Amic, camí a l’escola” permet als infants identificar el local com un espai proper on acudir si tenen alguna necessitat o dificultat.

Concretament, aquests establiments estan situats als carrers del Migdia, dels Rajolers, de la Rutlla, de Sant Agustí, de Joan Reglà, de Narcís Blanch i Illa, del Riu Llierca, del Castell de Peralada i del Marquès de Caldes de Montbui.

Ara, amb el projecte ja en marxa, l’escola Migdia s’encarregarà que els alumnes coneguin la iniciativa i els comerços que en formen part. Està previst que aquest apropament es realitzi a través de diferents activitats durant el curs escolar.

La iniciativa “Comerç amic” va arrencar el mes de setembre de l’any 2020 com a prova pilot al voltant del col·legi Doctor Masmitjà amb 40 establiments de l’Eixample adherits. El projecte va vinculat als camins escolars de la ciutat i té com a objectiu fomentar la mobilitat sostenible i autònoma, així com crear un espai segur, educatiu i saludable al voltant dels centres educatius.

Podeu consultar tota la informació i veure un vídeo sobre el projecte al web del “Comerç Amic”.

Comerços adherits a l'Escola Migdia
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.