Header: Mobilitat i Via Pública

Mobilitat i Via Pública

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona farà una enquesta a la ciutadania per prioritzar les properes estacions de Girocleta

El formulari es podrà trobar fins al diumenge 23 de maig al web municipal i les tres propostes que tinguin més vots s’executaran aquest 2021

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa avui una enquesta a través del web municipal per tal que la ciutadania prioritzi les properes estacions de Girocleta que s’han d’instal·lar a la ciutat. La consulta durarà una setmana –es tancarà diumenge 23 de maig- i les tres estacions més votades seran les que s’executaran aquest 2021.

Les sis opcions disponibles en el formulari són les següents: plaça de Salt-carrer de Salt; avinguda de Sant Narcís-parc de la Comtessa Ermessenda; carrer del Migdia-plaça de Celestina Vigneaux; carrer d’en Jaume Pons Martí-plaça de Sant Feliu; carretera de Taialà (al voltant de l’escola), i avinguda de Lluís Pericot-carrer del Marquès de Caldes de Montbui.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament, Marta Sureda, ha ressaltat que “la Girocleta s’ha convertit en un servei molt popular a Girona, cada vegada més utilitzat, que la ciutadania valora molt positivament.  Continuem creixent en la xarxa d’estacions, i per millorar el servei volem escoltar el que necessiten les persones usuàries i implicar-hi els veïns i veïnes perquè cada cop siguem més; per això els preguntem quines estacions són prioritàries aquest 2021.  Creiem que així encara podem incrementar el vincle entre els gironins i gironines i la Girocleta, i impulsar encara més la bicicleta com a transport sostenible i de qualitat per circular per la ciutat”.

Aquestes sis estacions són les que el Pla triennal de la bicicleta preveu que s’instal·lin a la ciutat en els propers tres anys. L’Ajuntament de Girona ha elaborat aquest document fruit de l’adhesió a l’Estratègia catalana de la bicicleta 2025. Actualment hi ha 23 parades de Girocleta distribuïdes arreu de la ciutat.

Participeu a l'enquesta
Planol de les possibles noves estacions, indicades en rosa
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.