Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ofereix 228 places en cursos municipals per practicar activitat física durant l’estiu

El període de preinscripció a les propostes fisicoesportives i aquàtiques comença demà i s’allargarà fins al 6 de maig

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Esports, oferirà aquest any un total de 228 places repartides en 23 cursos d’activitats fisicoesportives i aquàtiques per practicar esport els mesos de juliol i setembre. Els cursos es duran a terme als pavellons municipals de Palau i de Girona-Fontajau, i a les piscines municipals de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla i de Palau.

L’objectiu principal de la proposta esportiva municipal és millorar els hàbits esportius i saludables del conjunt de la població. Per aquest motiu la programació està dissenyada pensant, un any més, en totes les franges d’edat de la ciutadania, amb activitats de diferents intensitats i característiques tècniques.

L'esport i l’activitat física són sinònims de salut i volem una ciutat sana i saludable, és per això que l'aposta per arribar a tots els barris, a totes les franges d'edat i a tota tipologia d'activitat física és cabdal per Girona. Cal poder oferir una oferta pública de qualitat”, ha explicat el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran i Martínez.

Pel que fa a les activitats fisicoesportives, es duran a terme cursos de pilates, ioga, condicionament físic, to i GAC i de gimnàstica dolça. Totes les propostes s’adrecen a persones d’entre 18 i 64 anys excepte la gimnàstica dolça, que és per a persones majors de 65 anys.

Quant a les activitats aquàtiques, s’oferiran cursets de familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys; l’escoleta aquàtica per a nens i nenes de 6 a 10 anys, i l’escola aquàtica per a nois i noies d’11 a 17 anys. També es duran a terme sessions de fitness aquàtic per a persones de 18 a 64 anys i d’hidrogimnàstica per a gent gran. 

A més, aquest any es reedita un curs per a nens i nenes de 4 a 10 anys amb trastorns de l’espectre autista. L’objectiu de l’activitat és la familiarització i adaptació dels infants al medi aquàtic i la comunicació afectiva amb el pare, mare o tutors/ores.

El període de preinscripció comença demà, dia 23 d’abril, i s’allargarà fins al 6 de maig, i el tràmit s’haurà de fer en línia a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona. A partir del 13 de maig es farà pública l’assignació de places i es mantindran obertes les inscripcions en aquelles activitats en què hagin quedat places lliures.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de les activitats d’estiu del Servei Municipal d’Esports, on hi ha el llibret d’activitats. 

Cartell
Tornar