Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Activitats esportives d'estiu 2021 | Servei Municipal d'Esports

Activitats esportives d'estiu 2021

Descripció i calendari de les activitats

Activitats aquàtiques. Juny, juliol i setembre

Familiarització amb el medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys

La familiarització és el procés d’adaptació al medi aquàtic, en el qual els infants experimentaran
sensacions totalment diferents a les del medi terrestre, amb la finalitat d’agafar confiança amb
l’aigua utilitzant el joc com a eix central. Sessions de 45 minuts.
Adreçat a: infants de 3 a 5 anys (grups específics en funció de l’edat)

Escoleta aquàtica per a infants de 6 a 7 anys

Té com a objectiu principal aconseguir l’autonomia dins de l’aigua treballant la respiració, la flotació, els desplaçaments i els salts, sense deixar de banda l’aspecte lúdic de l’aigua. Sessions de 45 minuts.
Adreçat a: infants de 6 a 7 anys

Escoleta aquàtica per a infants de 8 a 10 anys

Amb l’objectiu de poder desenvolupar-se amb control i comoditat en el medi aquàtic, es treballarà la respiració, la flotació, els desplaçaments, la propulsió i els salts, sense deixar de banda l’aspecte lúdic de l’aigua. Sessions de 45 minuts.
Adreçat a: infants de 8 a 10 anys

Escola aquàtica per a nois i noies de 11 a 17 anys

Introducció esportiva, sense deixar de banda l’aspecte lúdic de l’aigua, té com a objectius: iniciar-se en la tècnica dels diferents estils de natació (crol, esquena i braça), així com en els viratges, i conèixer les diferents especialitats esportives en el medi aquàtic (waterpolo, natació sincronitzada, salvament, socorrisme...) Sessions de 45 minuts.
Adreçat a joves d’11 a 17 anys

Aquafitness

Exercicis aeròbics, coreografies, circuits i exercicis analítics amb suport musical. Exercicis de mitjana i alta intensitat. Els objectius són millorar el sistema cardiovascular i treballar la musculatura de tot el cos mitjançant el medi aquàtic. Sessions de 45 minuts.
Adreçat a: persones de 18 anys a 64 anys

Activitats fisicoesportives. Juliol i setembre – Estiu Actiu!

Condicionament físic, To, i GAC

Treball muscular global i localitzat de glutis, abdominals i cames (GAC) amb exercicis d'alta i mitjana intensitat. En les sessions s'utilitzarà material divers (peses, pilotes de fitness, etc.) i suport musical. L'objectiu és millorar la condició física i el to muscular, així com la flexibilitat i la força. Sessions de 50 minuts. Adreçada a: persones de 17 a 64 anys

Pilates

Mètode que treballa la consciència postural, la respiració, entre d’altres. Els objectius generals són enfortir tota la musculatura, per aconseguir l’equilibri muscular, reforçant la musculatura feble i allargant l’escursada. Sessions de 50 minuts. Adreçat a: persones de 17 a 64 anys.

Ioga

L’objectiu és proporcionar equilibri i benestar personal per mitjà d’exercicis, postures i moviments destinats a treballar tot el cos, la postura corporal, la flexibilitat, la respiració i la relaxació. Sessions de 1 h i 15 minuts. Adreçat a: persones de 17 a 64 anys

Calendari

Maig

Del 17 al 23 de maig (ambdós dies inclosos): preinscripcions de les activitats a través del web de l’Ajuntament de Girona www.girona.cat/esports.
Dimarts 25 de maig: a partir de les 14 h es farà pública l’assignació de places. Cal que les persones interessades consultin la resolució del sorteig.
Del 25 al 30 de maig (ambdós inclosos): període per fer el pagament a “La Caixa”.
A partir del 25 de maig a les 14 h: inscripcions directes en les activitats amb places lliures. Serà en línia. Les persones interessades s’hauran d’apuntar elles mateixes.
IMPORTANT! Les persones que estiguin en reserva si es volen inscriure en alguna activitat amb places lliures caldrà primer que facin efectiva la baixa de l’activitat a on estiguin en reserva. No es pot estar en reserva i inscriure’s en una nova activitat.

Juny

Sessions de l’1 al 30 de juny
No hi haurà activitats: 24 (Sant Joan) i 25 de juny

Juliol

Sessions de l’1 al 31 de juliol
No hi haurà activitats: 26 de juliol (Sant Jaume)

Setembre

Sessions de l’1 al 30 de setembre

 

Per a més informació

Pavelló Municipal Girona-Fontajau | Tel. 972 226 136 
Complex Esportiu de Palau | Tel. 972 222 155
Piscina Municipal Santa Eugènia - Can Gibert del Pla | Tel. 972 237 306
Horari d'atenció al públic de 9 a 14 h
A/e: activitatsesports@ajgirona.cat