Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Recursos educatius en matèria d'esports | Servei Municipal d'Esports

Recursos educatius en matèria d'esports

El programa de Recursos Educatius per al curs escolar 2019-2020, està gestionat per l’Ajuntament de Girona i diverses entitats ciutadanes integrants de la Taula de Coordinació dels Recursos Educatius de Girona.

Aquestes activitats abracen una gran quantitat de matèries i han estat preparades per donar suport als continguts curriculars dels centres educatius de la ciutat, que podran trobar recursos relacionats amb el coneixement de la ciutat, les arts plàstiques, el cinema, història i art, lectura i escriptura, esport, salut, civisme i participació, educació ambiental, ciència, teatre i molts altres.

A continuació us mostrem els recursos educatius en matèria d'esports. Si feu clic a l'enllaç veure tota la informació sobre el recurs i com inscriure's.
 

 

 

 

 

Ref. Títol Descripció
261 L'esport i els seus valors Un esportista professional acompanyat per una tècnica d’esports del Servei Muncipal d’Esports, parlaran sobre els valors que s’aprenen amb l’esport i la seva importància en la vida quotidiana. L'esportista professional aconsegueix captar l'atenció dels alumnes i els hi explica el seu dia a dia, hàbits alimentaris, com va arribar a on està, quantes hores dorm, el companyerisme dins d'un mateix equip, etc.
Amb aquesta activitat es volen transmetre els valors que l'esport ensenya i parlar amb l'alumnat la impotància que tenen tots ells en el nostre dia a dia.
263 Natació escolar El programa de Natació Escolar és una activitat aquàtica adreçada a les escoles bressol i a les escoles d'educació infantil i primària. L'activitat està dirigida per monitoratge aquàtic.
Es realitza a les piscines municipals de Palau i Santa Eugènia-Can Gibert del Pla. Són sessions de natació que es realitzen un cop a la setmana, on es presenten un conjunt de situacions que permetin superar les diferents etapes d’aprenentatge de la natació.
Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de superació, hàbits, superació i companyerisme.
264 Normalitzem les diferències en l'activitat física i l'Esport És una xerrada per treballar el problema, encara present dins el món esportiu. Es parlarà sobre les diferències de gènere, la manca d'igualtat d'oportunitats entre nois i noies, de la falta de respecte per les noies esportistes. No oblidarem comentar i motivar a l'alumnat perquè no abandoni la pràctica esportiva, especialment quan passa de l'escola a l'institut.
Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de respecte, companyerisme i tolerància.